- 12 Aralık 2008
- 2.680
- 15
Tşk ederim mısraaacım.Bende burdaki arkdaşlardan ilham aldım kaydirigubbakcemile3Umarım bende başka arkdaşlara yardımcı olabilirim
pekim o herfleri nerden edinebilirim :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim mısraaacım.Bende burdaki arkdaşlardan ilham aldım kaydirigubbakcemile3Umarım bende başka arkdaşlara yardımcı olabilirim
İşte kızlar bunlar benim Sevgililer günü için nişanlıma hediyem.
Ahşap bir çerçeve aldım.İçine kendi resmimizi koydum.İçinde taşları olan metal harflerden aldım üzerine isimlerimizi yapıştırdım.
Nasıl olmuş sırnaşık şey
İşte kızlar bunlar benim Sevgililer günü için nişanlıma hediyem.
Ahşap bir çerçeve aldım.İçine kendi resmimizi koydum.İçinde taşları olan metal harflerden aldım üzerine isimlerimizi yapıştırdım.
Bu çerçevem
Buda Kadife kutumun ilk hali ve süslenmiş hali
Buda kol düğmeleri
Nasıl olmuş sırnaşık şey
pekim o herfleri nerden edinebilirim :uhm:
Tatlım süper olmuş valla sen beni bilem geçmişsin canım benim. İnşallah aşklarımızda beğenirler.:asigim:
Eudorabeta, ne kadar güzel olmuş hediyen. İnşallah nişanlın beklediğinden de çook sewinir.
çok hoş olmuş kırmızı kalpli kutuna bayıldım ,oldukça marifetliymişsin, çok güzel süslemişsin gerçekten
bana şimdi çiçek geldi işyerime pembis sirin biseyy ayya allahım çok tatlııı yaa
askerde bile düşünmüş benim bitanem,
Harika bir fikir...Hayırlı olsun...
Ayy ne güzell sırnaşık şey şimdi sen iş yerinde leyla leyla dolaşırsın mutluluktan kaydirigubbakcemile3Walla ya ne kadar düşünceliymiş.Askerdeyken bile çicekçi bulmuş ne güzel yaa
Şiiit kızlar ya bu ne acele biri hediyesini vermiş biri çiçek almış daha sevgililer gününe var kıskandım bakın hee :1rolleyes: İşin şakası tabi.Sanırım benimö çiçeğimde yarın gelir ama hediyeleri pazar günü vereceğiz çünkü yarın ikimizde çalışıyoruzz klava:
Gülçin taa oralardan seni düşünmesi ne hoş bir jest dimi heleki imkanları kısıtlı olduğu halde ne güzel.
Eudorabetacım eniştemin hediye beğenmesine çok sevindim ne ince fikirliyiz biz kızlar yaakaydirigubbakcemile5