hem boyum uzasın hem sıkılaşıyım ? Peki hangi spor

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
Kızlar boyum 1.70 kilom 75 . step'e gittim kilo vermek için ama olmadı. Artık boyum uzasın diye spora gitmek istiyorum. Kilo vermek için uğraşmıyım hem boya gitsin hem de kilom orantılanır sıkılaşırım diye düşünüyorum. Bunun için basketbol yada yüzme boy uzatır diye biliyorum ama sizce hangi spora gitmeliyim ? Şimdiden teşekkürler

Bence ilk başta aletli spoara git orda kilo vericeksin tabi sıkılaşıcaksında daha sonrada veya ikisini bir arada da yapabilirsin pilatese git pilates gerçekten boy uzatıyor. Yüzmede güzel fakat stilli yüzersen sürekli bir şekilde ama tabi bunlarla beraber iyi bir de diyet yapman gerekecek bunların hiç birini yapmasan dahil PİLATES i kesinlikle öneriyorum gözle görülür boy uzatıyor

Basketbol, yüzme,plates ve tenis bana göre en iyi sporlar.

Son düzenleme:

Callenitics ve pilates(Reformer,Mat.Cadillac) Duruş düzelince daha uzun görüneceksin

Çok teşekkürler hepinize kızlar babam fitness'a yazdırıcakmış ikimiz gidelim diye sizce kilo vermede yeri ne fitness'ın

canım basketbol yada yüzmeye gitmen lazım die düşünüyorum..

İsteklerini tamamiyle karşılayabilecek tek spor pilates canım..kaslarını boyuna esneterek boyunu uzatıyor ve iç kaslarını çalıştırarak sıkılaştırıyor..ayrıca duruş bozukluğun varsa omurgayı da düzeltiyor ve formda kalmada sürekliliği var..Tabii aynada bariz değişikiliği farketmen için iyi bir eğitmen eşliğinde haftada 3 gün en az 1 yıl devam etmelisin..uzun gibi geliyor di mi? ama alışkanlık olunca o kadar çabuk geçiyor ki zaman.. başlamadan önce resimlerini çek..iç bacaklarını, yandan duruşunu,proporsiyonunu resimle ve hatta boyunu ölç..ve bir de düzenli pilatesten sonra yap aynılarını..gözlerine inanamıycaksın.. ha kiloyla ilgili ciddi sorunların varsa da 3 gün pilates harici iki gün de yürüyüş/koşu yap..zaten pilatesin birer gün arayla yapılması gerekiyor..1 gün pilates 1 gün yürüyüş yapıp haftada 5 gün sporu alışkanlık haline getirirsen,mümkünü yok ki istediklerin olmasın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…