Hem Aslan hem de Melek Anneleri Kulübü !

Nisan21

Taze Bekar ( mihrace )
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
510
2
296
51
İzmir
hadi gelin ama ne yapacağız bilmiyorum kazen aç dedi bende açtım:Roflol::Roflol:

mihrace, benimde iki oğlum var sen göndermeden ben gidiyorum .sen benim gibi iki aslan annesini kaybettiğin için üzül.

gelirim tabiki teşekkürler .benim ufaklık başımda .sıra bekliyor Anne hadi kalk bizede sıra gelsin diye.şimdilik iyi akşamlar...

Derdini anlatamadın kimselere Mihrace.
Önce hepimizin çocuğumuzu Allah bizlere bağışlasın
Bir kızım,bir oğlum var..
Kızımın adı Defne,oğlum Sonad.Kızımdan bir erkek torunum var.adı Altay
Çok ama çok seviyorum onları her anne gibi.

Saol arkadaşım.Sadece kafamda kask ve korumalı montum olmasaydı şu an yasini okuyordunuz bana diyorum:)))
2.çocuk olayı benden geçti minerwam ama bak kızın yaşı büyük olursa zengin olurlarmış sen bir düşün:Roflol:

zaten sen kasksız korumasız çıkma ghostum gazına yetişilmişyo valla :Roflol::Roflol:

ama öle 3_ 4 yaş fark değil ki bu ghostum yaaa 6 yaş var arada yaaa :bbo:
hem benim oğlum zaten zenginn tarlaları evleri malı mülkü var deden veliaht benim ki :dilcikar::Roflol:

hatişim gel canım her zaman bekleriz:)))

yeşilim seni aramızda görmek çok güzel... oğlunun ismi çok güzel valla çok beğendim dediğin gibi ALLAH hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın

insan kötü haberler duyunca çok üzülüyor yine kaç kişinin canı yandı bu akşam ALLAH bunu yapanların canını yaksın inşallah izlerken bile insan dayanamıyor birde yaşayanlar ALLAH hepsinin yardımcısı olsun

hatişim sen bizim kulübe geliyonda ben neden buraya gelemiyom di bana bakem

erkekler aslan kızlar melek oluyor efenim

minerva sen benim kızımı alsana canım ya oğlun çok yakışıklı maşallah

hatişim sen bizim kulübe geliyonda ben neden buraya gelemiyom di bana bakem

erkekler aslan kızlar melek oluyor efenim

minerva sen benim kızımı alsana canım ya oğlun çok yakışıklı maşallah

ee talep fazla mihracee artık koyun fotoları benim oğülan bi görsün seçsin :Roflol::Roflol:

ama fb li dedin yaaa benim ki, bjk li nolcak şimdii valla almazz :Roflol::Roflol:

ee talep fazla mihracee artık koyun fotoları benim oğülan bi görsün seçsin :Roflol::Roflol:

ama fb li dedin yaaa benim ki, bjk li nolcak şimdii valla almazz :Roflol::Roflol:

sen merak etme ben onu abisinden gizli bjk li yaparım ya ne olcak sanki

Benimde bir aslanım bir meleğim var ama daha çok kediyle köpek gibilerkafamçokkarıştı
Davet ettiniz de burada ne yapacaz şimdi:uhm::uhm:

Back