Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah her ikiniz içinde her şey çok olumlu olur.En az sizin kadar bende merakla bekliyorum tahlil sonuçlarınızı.Yarın kutlamaya ben hazırım.Kendinize dikkat edin. Bu arada helincim bende 27 şubat doğumluyum tabi senden 1 yıl önce doğmuşum.![]()
bende o yüzden yeni açtım ben iyiyim valla bu gün heycanım çok arttı inşallah yarında hayırlı sonuçları alalım
inşallah canım ya ben çok umutluyum ağrıların devam ediyormu.
Kizlar Bende Sizi çok Merak Ediyorum Benim Nedense Bugün Sonuçlari Alicaksiniz Die Aklimda Kalmiş Heycanla Bekliyordum Ama Yarinmiş Neyse Hayirli Haberlerle Gelinde Siz 1 Gün Daha Bekleriz...
Kizlar Bende Sizi çok Merak Ediyorum Benim Nedense Bugün Sonuçlari Alicaksiniz Die Aklimda Kalmiş Heycanla Bekliyordum Ama Yarinmiş Neyse Hayirli Haberlerle Gelinde Siz 1 Gün Daha Bekleriz...
kızlar merhaba hem heyecan hep korku içindeyim ağrılarım var ve tam adet günümdeyim adet ağrılarım var ama artık yarını bekleyecez inşallah yarından önce adet olmamda yarın size güzel haberlerle dönerim 24 ocak doğum günüm inşallah en güzel hediyeyi alacam yarın