Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kedi çok severim bayılırım artık burdayız@kkrizantem , Vatanseverr :) Hadi burdan devaammmmmmmmm
Bende hem kedileriii hemde kedileri seven insanları ççoookk severimmkedi çok severim bayılırım artık burdayız
Etiketleyın kızları ben sizinle açılış yaptım. Hem tanışırız.. :)Denas14__ denasım sensiz olmaz ki
kedi alamıyorum ama annem kızıyor 2 muhabbet kuşum 1 balığım varBende hem kedileriii hemde kedileri seven insanları ççoookk severimm
Bende seni severimBende hem kedileriii hemde kedileri seven insanları ççoookk severimm
Evlenince alırsın benım gibi :) 1,5 sene yalvardığımı bilirim ..kedi alamıyorum ama annem kızıyor 2 muhabbet kuşum 1 balığım var
NedenBaşim agrıdı desem
isimleri nedirEvlenince alırsın benım gibi :) 1,5 sene yalvardığımı bilirim ..
Ama sonuca bakcan 1 değil 2 tane kedim oldu :)
niçin ben burdayım söyle başına ağırmasınBaşim agrıdı desem
Kızımın adı Çıtır :) Oğlum Duman :)isimleri nedir
niçin ben burdayım söyle başına ağırmasın
yemekten oldu sanırsam salatada soğan vardı baş ağrısı yaptıisimleri nedir
niçin ben burdayım söyle başına ağırmasın
Soğan candır yaayemekten oldu sanırsam salatada soğan vardı baş ağrısı yaptı
ne güzel hayvanları insanlardan daha çok seviyorumKızımın adı Çıtır :) Oğlum Duman :)
döverim o salatayıda soğanıdayemekten oldu sanırsam salatada soğan vardı baş ağrısı yaptı
bende çok severim hele ciğerin yanında vazgeçilmezim ama evde tabi koku yapıyor dışarda ayy acıyo kızSoğan candır yaa
Bu gün yemekte vardı ben yıyemedım bi üzüldüm bi üzüldüm
Ağzım kokmasın dıye
Krizz bak ne dicem baş parmağında işaret parmağının arası varya oraya masaj yap iyi geliyo..
yazdığım şeye bak. numuneyim yeminledöverim o salatayıda soğanıda