Hediyeleşme için birbirimizi tanıyalım...

brnklc ,canım çekişte bana çıkmışsın ama özelden msj gönderemerdim .Bana bebişin hakkında bilgi ve adresini yazarmısın? Artık çam sakızı çoban armağanı. Öpüyorum.

Merhemcim sen de bana ciktin ozelden msj yazmistim AMA gormedin sanirim acil bilgilerini ve adresini bekliyorum Canim AMA ozelime atarsan iyi olur devamli giremiyorumkaydirigubbakcemile5

nesibe 82 özelden mesaj attım ama geri dönmedin.... nerelerdesinn....

3 gun kaldı hanımlar gönderiliyormu hediyeler...

kımler gönderdı bakalım..

1.şeyma.
2.

rknydn55 ve esma_nemocum canlarım kusura bakmayın, yaklasık on gundur memlekete ailemin yanındayım ve 10 gun kadar daha burda kalacagım. sizlere ozelden mesaj attım. rknydn den adresini istedim. kendi adresimi de gonderdim. ins. bi sorun olamdan alırsınız mesajlarımı. en yakın zamanda tekrar girecegim nete. giremezsem bile kocise baktırtırım.

gec yazdıgım icin tekrar tekrar ozur dilerim.

dostlukların devamı dilegiyle :)

Saime77 benden manevi bi hediye istedi =(
çok içime sinmedi sadece öyle olması ama adresini vermiyo =((
Tabiki yinede önemli olan hediyeleşmek..Nasıl isterse :1hug:

ben pazartesi gönderecem hediyeleriii cooktan hazırladım ama gönderemedim:KK43:(((

rknydn55 ve esma_nemocum canlarım kusura bakmayın, yaklasık on gundur memlekete ailemin yanındayım ve 10 gun kadar daha burda kalacagım. sizlere ozelden mesaj attım. rknydn den adresini istedim. kendi adresimi de gonderdim. ins. bi sorun olamdan alırsınız mesajlarımı. en yakın zamanda tekrar girecegim nete. giremezsem bile kocise baktırtırım.

gec yazdıgım icin tekrar tekrar ozur dilerim.

dostlukların devamı dilegiyle :)

nesibecim mesajın gelmemiş. rknydn sana gelmiş mi arkadaşın mesajı.

yaaa ben gönderemiyorum MERHEM den haber çıkmadı. Nerelerde olduğunu bilen var mı??

üüffffffffff yaa ben adımı yazdıramadım listeye tatildeydimm :çok üzgünüm:

Haziran66 kusura bakma bir süre kayınvalidemdeydim o yüzden giremedim nete.
Özelden mesaj göndermek istediğimde hata veriyor ,istersen benim özelime cebini yaz öyle bilgileri göndereyim sana .

blücüm canım hediyeni bugün gönderdim canım iyi günlerde kullanın ..

X