• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediyeden hediye olur mu?

yazfey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
1.646
1.725
133
Kızlar Merhaba,
Hep bunu merak etmişimdir. Ben yeni evli sayılırım, evde düğün sonrası hediye gelen, bir sürü kutusu açılmamış ve kullanmadığım züccaciye tarzı ürünler mevcut. Ama hediye paketleri yok. Bunları ben de yeni ev ziyaretine giderken hediye olarak götürsem olur mu sizce? Hediye paketini kendim yaptığım anlaşılır mı? İlla ki hediyenin alınan mağazanın etiketi, orjinal ambalajı ve poşeti ile birlikte verilmesi mi gerekir? Ayıp olur mu?
Yorumlarınız için çok teşekkürler.

Super olur ,bizde herp yapiyoruz ,ayni esyadan kac tane olabilir ,5 tane caydanligi napiyim

Aklıma bu geldi :D

Eklentiler

• IMG_20161017_225040.webp
    IMG_20161017_225040.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 178
Olur elbette, sünnettir hem de.
Ayrıca sizin işinize yaramayan başkasına yarayışlı olur, ne güzel işte..

Olur niye olmazsin. Ozellikle borcamin kaderidir evden eve hediye gitmeye:rolleyes:

Benim çok götürmüşlüğüm vardır. Kendin yap paket bir şey olmaz bence

Ben de çok yaparim, hatta gelen hediyelere bakarim vermeyi dusunuyorsam orj paketlerini atmam

Ben özellikle kendim evde paketlerim aldığım hediyeleri, mağaza paketlemesini beğenmiyorum, kendim yapınca daha özenli, olduğunu düşünüyorum, çocuklara çocuksu paketlerle, yetişkinlere ayrı... hiç aklıma gelmedi açıkçası sizin dediğiniz gibi düşünüleceği:110:
İnternette özellikle Pinterest'te 'gift wrapping' diye aratın, resmen ayrı bir sanat dalı :)

Bunu cok insan yapiyor. Sonucta kullanilmamis temiz sorun yok. Bende bilmiyordum bunu ama esim bana bunun sünnet oldugunu dedi hediyeyi hediye etmek.

Annem hep verir valla bi cok kisinin de verdigini gordum . Dedikleri gibi hediyeyi hediye etmek sunnettir .

Annem hep verir valla bi cok kisinin de verdigini gordum . Dedikleri gibi hediyeyi hediye etmek sunnettir .

Hic yapmadim kiyamiyorum ben. Ama olur nedne olmasin ama hediyeyi veren kisi ogrenirse tanirsa kendi getirdigini uzulebilir.

Hediyeyi hediye etmenin sunnet oldugunu bir kac gundur ogrendim.ben bana verilen hediyelere cok onemm veririm kimseye dokundurtmam bile :)
13 yasimda iken ben yurtdisina cikacakkken arkadasim.hatira olsun diye boncuk bilekligini vermisti. Senelerce taktim ama curumeye durmustu ipi yiprandi. Cikardim ama ipi koptu boncuklari dagildi. Onalrin hepsini bir kutuya koydum muhafaza ediyorum. Suan 33 yasindayim. 20 yildir sakliyorum yani.
6 yasimdan beri arkadasim kendisi :)
Ve diger hediyelere karşıda ayniyim. Cok hassasim. Asla baskasina vermeye kiyamam.
Hediye paketleri oluyor hani poset gibi bir tarafi yapiskanli kirtasiyelerde satiliyor ucuzda... onlardan alip icine koyabilirsin.

Back
X