Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncelleme arkadaşlar yeni hediye almış güzel büyük bi far paleti ve makyaj temizleme suyu
Tam tahmin ettigim gibi. millete rezil olacakti yoksa.Bence rezaleti ortaya dusmesin diye yeni guzel birsey getirecek. Merakla takipteyiz.
Yeterinxe sıkıştırıp foyasını meydana çıkaramamışsınız. O güneş kremini vermek yerine ısrarla mağaza adı sormanız gerekiyordu. Yaptığı yanına kar kalmışGüncelleme arkadaşlar yeni hediye almış güzel büyük bi far paleti ve makyaj temizleme suyu
Diretmedim ki sonuçta değişimi mümkün olan bişey ve Şuan aldığını başta alsaymış zaten beğendim mesela zor beğenen biri de değilimBırdahakı para toplamalara katılmam,yaptıgı dolandırıcılık.Kıme ne alacaksam bıreysel alırım.Ama sankı konu sahıbı de cok ısrar etmıs.Aynı ortamda yuz yuze bakılan yerde bukadar dıretmeye gerek yok bence.Hedıyedır alırsın kullanmazsın.Sonucta kımse ona muhtac değil.
Mağaza adini söyledi zaten ama ben gider değiştiririm dedi bir de sürekli yizyuzeyizYeterinxe sıkıştırıp foyasını meydana çıkaramamışsınız. O güneş kremini vermek yerine ısrarla mağaza adı sormanız gerekiyordu. Yaptığı yanına kar kalmış
Ofıste toplasılıp alınan bı hedıye ıcın 2-3 kere soracagınızı dusunmemıstır sonucta.Ben sormam mesela gunes kremının degisim fısını.Hee karsı tarafın yaptıgı tamamen sacmalık.Sızınkı de zorla hedıyeyı degistirtmek gibi olmus.Diretmedim ki sonuçta değişimi mümkün olan bişey ve Şuan aldığını başta alsaymış zaten beğendim mesela zor beğenen biri de değilim
Hediye almamış ama. Hediye için toplanan parayı çalıp evden hediye getirmiş. Neden hırsızlığı yanına kar olsun. Bence en doğrusunu yaptı bir daha böyle şeyler yapmazOfıste toplasılıp alınan bı hedıye ıcın 2-3 kere soracagınızı dusunmemıstır sonucta.Ben sormam mesela gunes kremının degisim fısını.Hee karsı tarafın yaptıgı tamamen sacmalık.Sızınkı de zorla hedıyeyı degistirtmek gibi olmus.
Ona katılıyorum kesınlıkle cok ayıp,sacma bı hareket.Yuz yuze bakıldıgı ıcın hergun ,ben bunu degistircm diye diretmeyı manasız buldum.Bır daha para toplandıgında baskaları ıcın de ben kendım alacagım hediyemı derim.Hediye almamış ama. Hediye için toplanan parayı çalıp evden hediye getirmiş. Neden hırsızlığı yanına kar olsun. Bence en doğrusunu yaptı bir daha böyle şeyler yapmaz
100₺lik bir krem yani hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama, kaç kişi var iş yerinizde? Gerçekten herkesten toplam da 100₺ mi toplamış?Hediye mesele değil ama eğer bu doğruysa aptal yerine konulmak zoruma gider . Ki hediye olarak güneş kremi ne alaka . Daha gecen yeğenine doğum günü icin kıyafet aldık onun yaptığına bakın
Buyuk bir far paleti ve makyaj temizleme suyu kabaca 200-250 tl civaridir. Uyanik arkadas 250yi cepleyip evdeki kremi itelemeye calismis.100₺lik bir krem yani hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama, kaç kişi var iş yerinizde? Gerçekten herkesten toplam da 100₺ mi toplamış?
Sanırım evden bir şey koyuvermiş. Çok enteresan ya.
Hediye almamış ama. Hediye için toplanan parayı çalıp evden hediye getirmiş. Neden hırsızlığı yanına kar olsun. Bence en doğrusunu yaptı bir daha böyle şeyler yapmaz
Bu markayı hatırlıyorum geçen yaz çok meşhurdu ve biraz dandikti yanlış hatırlamıyorsam 100 lira bile değildi . En çok satanlardaydı ucuz olduğu iÇin ama bu yaz yok bile baktım sebebi iyi bir ürün olmaması olabilir .Merhaba arkadaşlar Aklıma takıldığı icin emin olmak istedim size sorayım dedim Tecrübelerine dayanarak olayı anlayan olur belki . Çalıştığım işyerinde herkese doğum günü yaparız bi pasta bir de hediye alırız geçen hafta da benim doğum günümdu . Bana alınan hediye bir güneş kremi yanız hediye toplu alınır ama seçen hep aynı kişidir . Neyse güneş kremim vardı zaten cildim hassas yine de hediye diye teşekkür ettim . Eve geldim inceleme şansım oldu . Gratis poşetindeydi ordan alınmıştır diye düşündüm . Summer babe 100 ml güneş kremi ama üretimde hiç bir sayfada satışı yok üstünde ne son kullanma tarihi var ne içerik vs kutusu bile yok . Ve kapağının Kenarında kurumuş sanki dökülmüş gibi lekeleri var . Sizce bu kişi para toplayıp kendi evde kullanmadığı ürünü getirmiş olabilir mi
Onu da evden getirmiş olmasın . Ama yaptığı kurnazlığı bildiğinizi yüzüne vurmalısınız. Anlayıp utanır belki. Bunun adı bir nevi dolandırıcılıkYalnız alınan marka da gratiste yok watsonsta satılıyor çok ilginç poşette yoktu