Merhaba arkadaslar, bu da dert mi demeyin, vallahi ben bir cozum bulamadim.
12 yasindaki erkek yigenimin dogumgunu var. Bu yastaki cocuga ne hediye alinir?Farkli sehirlerdeyiz,kiyafet vs beden problemi olabilir. Yaratici,eglenceli birseyler almak istiyorum.Merakli,zeki bir cocuk.
marka bir ürün alırsan kıyafetlerini rahatlıkla bulunduğu şehideki mağazasından değiştirebilir. 1 yaşında olduğu için kendi istediğini de seçebilir.
onun dışında oyun alabilirsin. monopoly tabu vs . bu tarz oyunlarla eğlenicektir.
ilgi alanlarına göre hediye alabilirsin. mesela prof. uzaktan kumandalı bir araba yada futbolla ilgili birşey vs. vs
ne alırsan al ama yanına bir tane de olsa bir kitap almalısın bence.
Monopoly,satranc,tabu vb oyunlari var. Her yil kitap da alirim ona. Bu yas grubunda cocugu olanlar, merakli,bilime ilgili cocuklara nasil oyuncaklar alinir
12 yasindaki erkek yigenimin dogumgunu var. Bu yastaki cocuga ne hediye alinir?Farkli sehirlerdeyiz,kiyafet vs beden problemi olabilir. Yaratici,eglenceli birseyler almak istiyorum.Merakli,zeki bir cocuk.
Benim oğlumun en çok oynadığı şey legolar, ama pc kısıtlı , tv yok bizde. Sizin yeğeninizin ilgisini çeker mi bilmiyorum. Minik çok parçalı lego dolu yeni figürlü bi takım görüncede onuda aldırıyor.
14 yaşında erkek kardeşim var. Lego falan alsam alır atar bir yerlere. Pc oyunu alın, o seçsin siz alın. Ya da kaliteli sweat shirtler var, kapişonlu falan. Onlar da olabilir.
Ama en güzeli nakit. Ben bu sene para verdim, kulaklığı bozulmuş yaşgününden bir kaç gün sonra gidip kulaklık aldı.