Hediye

Ardiana

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
36
15
8
arkadaşlar merhaba benim için büyük anlatınca bu mu havaya uçtuğun haber diyeceğinizi tahmin ettiğim bi haberim var. Bir senedir birlikte olduğum sevgilim bana ilk defa hediye aldı. Kendisi öküz değil öyle düşünmeyin hediye almayı sevmiyor. Çok bonkördür hiç parasını esirgemez mükemmel bir insandır ama hediye almaktan nefret ediyor fobi gibi bişey. Ama geçen gün bana kolye almış ince altın çok pahalı birşey değil ama güzel. Ben sevinçten kusacaktım o derece heycanlandım. Neyse karşılık olarak ona beğeneceği bi şey düşünüyorum ama bulamıyorum çünkü çok heyecanlandım. yardım edin.

Bu hediye mevzunu daha yeni bir konuda tartıştık kızlarla. Ben zippo tavsiye edebilirim tatlım. Sigara kullanıyorsa zaten çok sevinir ama kullanmıyorsa bile zippo seven insanlar var koleksiyonu falan vardır belki. Ya da kol saati alabilirsin ama şimdi saati spor bişey alsan ciddi giyindiğinde takamaz ciddi bişe alsan günlük kullanamaz ama zippoyu her dakka yanında taşır. Erkekler pek takı sevmedikleri için ben de sana karşılığında takı al diyemciem

Ben kol saati mi alsam zippo mu dedim gittim kol saati aldım geçen sene sonra söledim sana zippo alcatım da saat aliyim dedim dedim. Bir bozuldu keşke zippo alsaydın dedi o öyle diyince ben de bozuldum tabi de neyse :)

Mutluluktan uçtuğum tek şey arabayı tek başıma kullandığım andır :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım google'da DNS ayarları değiştirme yazıp bulabilirsin resimli anlatım olur en kolayı senin için o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…