- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
kızlar özellerinize pls:)
Onu bende biliyorum,ama bu şekilde somut olarak elinde o güne ait bişey olması çok daha farklı ve anlamlı...
Linkini verir misin bende bakim :)
Culya ara sayfaları okumadım hediyeye karar verdin mi :26:
Stiii kendi dogum tarihinin gazetesini alcam
sadece o güne ait bi parça olmaktan başka bi işe yaramaz keşke tüm olsaydı..Hala hediyeye karar veremedim kızlar yaa
Gazeteler tek yaprakmış resmi siteler de 50 tl :26:
Parasında hiç değilim de tek yaprak ne işe yarar ki yaa
karışık gibi duruyor fakat değil..bende tarihe ait gazete buldum fakat alamadım kredi kartın limiti yüzünden peeehdün siteyi çok karıştıramdım.napstınız karar verip alan oldumu.site karşık gibi dimii kızlar:26:
karışık gibi duruyor fakat değil..bende tarihe ait gazete buldum fakat alamadım kredi kartın limiti yüzünden peeeh
tarih kısmını nereye yazdın.dergi ve gazete kısmına girdim
arama butonuna tam tarih yaz o tarih ve yazdığın sayı yazı ile ilgili herşey çıkıyor
Evet cnm ya cok karısıkdün siteyi çok karıştıramdım.napstınız karar verip alan oldumu.site karşık gibi dimii kızlar:26:
karışık gibi duruyor fakat değil..bende tarihe ait gazete buldum fakat alamadım kredi kartın limiti yüzünden peeeh
yavru kuş kapıda ödeme varmıymış görmedim benKızım bize de ogret nasil bakilio kapida odeme al sende
yavru kuş kapıda ödeme varmıymış görmedim ben
bulamadıysan o tarih sitede yoktur cicim tam tarih ver ben bakayım birdePtt hesabi falan yaxiyordu vardir cnm ama ben hala bulamadim yaaa
şimdi buldum ben.gırgır var ama gazete yok.julia canım arama butonuna şu şekil yaz= 6 mart 19... kaçsa artık ben aralara nokta koyup arıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?