dimiBi sormak lazım
dimi cnm yaaa ciddden çok şekerayy çok şekerki bunlar
doğumgünümü daha doğrusu hediye alınmasını çok seviyorum. Napıyım
ay benim kocamında 3 mart bende fikir ediniyorum ne güzel
ay benim kocamında 3 mart bende fikir ediniyorum ne güzel
Çok orjinal bi fikrim var,hatta geçen yıl eşime yaptığım ve eline alır almak uzzzuunnca bir süre sessizleştiren....
Sanıyorum kimsenin aklına gelmedi burada...
ay bende bilemedim naapsam ne alsam diye neye karar vermek çok zor ..oysaki en ufak şeyle bile mutlu olan balıkçıklarımız onlar bizim :))cadım h.g balık burcu erkeklerimize hediye bakıoz
Çok orjinal bi fikrim var,hatta geçen yıl eşime yaptığım ve eline alır almak uzzzuunnca bir süre sessizleştiren....
Sanıyorum kimsenin aklına gelmedi burada...
ay bende bilemedim naapsam ne alsam diye neye karar vermek çok zor ..oysaki en ufak şeyle bile mutlu olan balıkçıklarımız onlar bizim :))
bizimle paylaşırmısın o fikri elossacım
Yazdım canım ama ilginizi çekermi bilemedim :)hımmm neymiş elossa söyle bizede fikir olsun yada daha önceki yıllarda yapmışmıyız bakalım.
Bulunduğun şehir neresi canım bilmiyorum ama,benim burada olmadığı için ben netten halletmiştim işimi...
Netteki Sahhaflarda bulabilirsin umarım...
Eşimin doğduğu güne ait olan gazete ve dergi temin etmiştim...
Birebir o yıl ve o gün
oyyy kıyamam ne hoş beeee.ben çok önem veririmmm özel günlere
Sevgililer gününde erkek arkadasım bana çok şık bir kutunun içine kız bebek kıyafetleri almış ince düşünceli aşkım bnm
benim ki keyifli dert kızlar
7 mart erkek arkadasımın doğum günü orjinal bişi almak istiorumm fikir verebilirmisiniz
bursadayım ben cnm nerelerde bulabilirim ben acabaaa
aklıma gelmişti vaktiyle ama yapmamıştım...bulunduğun şehir neresi canım bilmiyorum ama,benim burada olmadığı için ben netten halletmiştim işimi...
Netteki sahhaflarda bulabilirsin umarım...
Eşimin doğduğu güne ait olan gazete ve dergi temin etmiştim...
Birebir o yıl ve o gün
Yazdım canım ama ilginizi çekermi bilemedim :)
ay banada yollar mısın litfeeeeeeeeenbenim temin ettiğim sahhafın bilgilerini telini sana ulaştırayım özelden olurmu canımcım
Benim temin ettiğim sahhafın bilgilerini telini sana ulaştırayım özelden olurmu canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?