hediye ...

Çok orjinal bi fikrim var,hatta geçen yıl eşime yaptığım ve eline alır almak uzzzuunnca bir süre sessizleştiren....
Sanıyorum kimsenin aklına gelmedi burada...

Çok orjinal bi fikrim var,hatta geçen yıl eşime yaptığım ve eline alır almak uzzzuunnca bir süre sessizleştiren....

bizimle paylaşırmısın o fikri elossacım

hımmm neymiş elossa söyle bizede fikir olsun yada daha önceki yıllarda yapmışmıyız bakalım.

ay bende bilemedim naapsam ne alsam diye neye karar vermek çok zor ..oysaki en ufak şeyle bile mutlu olan balıkçıklarımız onlar bizim :))

ben çok önem veririmmm özel günlere

sevgililer gününde erkek arkadasım bana çok şık bir kutunun içine kız bebek kıyafetleri almış ince düşünceli aşkım bnm

bizimle paylaşırmısın o fikri elossacım

Bulunduğun şehir neresi canım bilmiyorum ama,benim burada olmadığı için ben netten halletmiştim işimi...
Netteki Sahhaflarda bulabilirsin umarım...
Eşimin doğduğu güne ait olan gazete ve dergi temin etmiştim...
Birebir o yıl ve o gün

bursadayım ben cnm nerelerde bulabilirim ben acabaaa

ben çok önem veririmmm özel günlere

Sevgililer gününde erkek arkadasım bana çok şık bir kutunun içine kız bebek kıyafetleri almış ince düşünceli aşkım bnm
oyyy kıyamam ne hoş beeee.

Bizde öyle önem veririz valla, yıllardır artık yapa yapa tükettik orjinal şeylere ihtiyaç var

aklıma gelmişti vaktiyle ama yapmamıştım...
O değilde ben ne yaparsam yapayım bedelini görüp öğrenecek bu hiç hoş değil

kızlar şu heykelcik yapan yerin sitesini bana da gönderirmisiniz..

sahhafa gerek yok onun için google a ben doğduğum gün ne oldu yazın web sitesinde çıkıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…