hediye ...

aklıma gelmişti vaktiyle ama yapmamıştım...
O değilde ben ne yaparsam yapayım bedelini görüp öğrenecek bu hiç hoş değil

benim gayet ilgimi çekti ama eşimi bilmiyorum.şahsen bana gelse bende uzun bi süre sessizce bakardım çok orjinal bence düşünecem bunu

ay banada yollar mısın litfeeeeeeeeen

ay cok mutlu olurum cnm

kızlar özellerinize pls:)

sahhafa gerek yok onun için google a ben doğduğum gün ne oldu yazın web sitesinde çıkıyo zaten

Onu bende biliyorum,ama bu şekilde somut olarak elinde o güne ait bişey olması çok daha farklı ve anlamlı...

kızlar özellerinize pls:)

Onu bende biliyorum,ama bu şekilde somut olarak elinde o güne ait bişey olması çok daha farklı ve anlamlı...

tamam canım hediye sitelerinde çıkıyo işte takvim halinde basılı olarak özel pakette gönderiyolar çok araştırmalarına gerek yok diye söyledim

Sanırım benimkinin tarihi yok bulamadım ( son çare aricam:26:

tamam canım hediye sitelerinde çıkıyo işte takvim halinde basılı olarak özel pakette gönderiyolar çok araştırmalarına gerek yok diye söyledim

onu bilmiyordum canım benim teşekkür ederimm

Sanırım benimkinin tarihi yok bulamadım ( son çare aricam:26:

o site biraz uğraştırıyor karışık gibi geliyor ilk açana..üye olmalısın zaten....ama en güzeli tellerine ulaşıp yardım istemek canım...

o site biraz uğraştırıyor karışık gibi geliyor ilk açana..üye olmalısın zaten....ama en güzeli tellerine ulaşıp yardım istemek canım...

aradım onlarda siteye bakın diyorlar gazete yokta gırgırın o tarihli yayını var alsam mı ki acaba

aradım onlarda siteye bakın diyorlar gazete yokta gırgırın o tarihli yayını var alsam mı ki acaba

Ben onuda almıştım:)))
Ve çokta uygun yani fiyat,bence al kaçırma...hayatının hediyesini alır:)
Annesi onu doğururken sen o dergiyi okuduğunu söylersin gırgır olur

Di mi
cüzdan,kemer,saat,parfüm,minik notlar,mumlar,yemekler,tatiller v.s. adamlar bıktı aynı hediyelerden,değişiklik şart

ya bana da özelden yazsanız lütfen bende sevmem parfüm saat felan almayı
resimli tavla yaptırmayı düşünüyordum bu da güzel fikirmiş bende dergi alırım birde yanına

ben bulmadım nasıl yaptın bana da tarif edermsn
canım dergi-gazete kategorisini tıkladım..
ordan buldum
yada
arama butonuna tam tarih yazıp sayfalara bakabilirsin..

KÖTÜ HABER: kredi kartımın limiti 0 olmuş ( alamıyorum şimdi

Kızlar moralim bozuldu bana müsade işlerimi yapıp kafa dağıtıp geri geleyim ..öpüyorum sizi canlar

waowwww bu supermis

Konu sahibesi arkadasim benim sevgilim de mart dogumlu

ben genelde sevgilim agzini arar neye ohtiyaci varsa onu alirim
okumayi cok isteyip hic bi yerde bulamadigi kitap
oynamayi cok isteyip alamadigi bi oyun vs

onun disinda el emegi seyler yaparim
origamiden biseyler, örgüler, mektup, kutu filan iste

bu gazete fikri iyiymis ama :44:
Ayrica firsat sitelerine bakabilirsin groupon fln oralardan guzel fikirler cikiyor

Son düzenleme:
Vakko'da ve Beymen'de acayip indirimler var şu sıra, sitelerinden bir bakabilirsiniz, gömlek, kravat, kol düğmesi ya da cüzdanları çok şık hediyeler oluyor.(bu arada marka yazdım ama sorun olmaz değil mi, sitede böyle bir kural var mı?) Özellikle cüzdan almayı çok severim, çünkü mesela bizim herşeyimiz çantamızda ama onlar ceplerine koyuyorlar ya genelde cüzdanları, bir yerde oturunca da her ne kadar bu hareketi pek şık bulmasam da çıkarıp bir kenara koyuyorlar, bu nedenle şık bir deri cüzdanı olmalı bence her erkeğin.

Ayrıca bence birlikte kaliteli zaman geçirebileceğiniz bir hediye de güzel olur, sıradışı birşey şöyle paket yapıp vereceğiniz değil de birlikte yapacağınız, mesela bir-iki aylık dans dersi alın ona. Uzn zaman tango yaptım ve şunu söyleyebilirim, dans çiftleri yakınlaştırır, birbirini anlamayı ve uyumlu olmayı öğretir. Pişman olmazsınız:) Birlikte ne güzel bir hobiniz olur, hatta bakarsınız hoşunuza gider devam edersiniz.

ya da onu şaşırtın, çaktırmadan büyükadada bir otel ayarlayın, sonra adaya gezmeye gidelim diyin, akşam da çattt süpriz bir yemek ve başbaşa konaklama:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…