hediye ...

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
benim ki keyifli dert kızlar

7 mart erkek arkadasımın doğum günü orjinal bişi almak istiorumm fikir verebilirmisiniz

Aynı dert bende de var ve benim aklımda bluetooth kulaklık var orjinal forma da olabilir

ağzını yokladım forma için ama cıksss dediii

bluetoot kulaklığı mı :26: hiç düşünmemiştim

internet sitelerinde onun heykelini yaptırabiliomusuz bi arkadas dedi minyatür bişi

benim ki keyifli dert kızlar

7 mart erkek arkadasımın doğum günü orjinal bişi almak istiorumm fikir verebilirmisiniz

Bence güzel bir saat alabilirsin erkeklerin en çok beğendiği hediye bu 350tl civarı bir bütçe ayırdıysan v bi düşün derim canım.ayrıca evine gidebiliyorsan süpriz bir kahvaltı hazırlayıp onu sen uyandırabilirsin o güne :) benmde erkek arkadaşm okula gidip geliyor o gun arkadaşında kalmasını sağlayıp supriz bi kahvaltı hazırlamayı onu ben uyandırmayı dusunuyorum çok güzel olur :)

gidiorum cnm ama gündüz ikimizde çalışıoruz akşam için bi plan yapcam artık

ağzını yokladım forma için ama cıksss dediii

bluetoot kulaklığı mı :26: hiç düşünmemiştim

internet sitelerinde onun heykelini yaptırabiliomusuz bi arkadas dedi minyatür bişi
Onu bilmiyorum canım benimki sevmez öyle şeyleri de saat olabilir arkadaşın dediği gibi

Saat olur,sizin resminiz ile yapılmış t-shırt ,ben boynuna ikiye ayrılan kalp düşünüyorum ,yarısı onda yarısı bende.vazgeçmezsem

bence saat al =)

ben nişanlıma doğum gününde saat almıştım bi daha da hediye almadım kullanıyor zaten 3 yıldır =))[/FONT
]

aman sallayın bu kadar düşünmeyın.kıymet mi bılıyolar...:)

İki kol düğmesi al Biri senin baş harfiyle diğeri onun baş harfiyle Gümüşçülerde olur

Saat olur,sizin resminiz ile yapılmış t-shırt ,ben boynuna ikiye ayrılan kalp düşünüyorum ,yarısı onda yarısı bende.vazgeçmezsem

Ben hediye olarak değilde sabah uyurken gitsem. Kapıyı ya görümcem ya kaynanam açar. Pastayı mumları yakıp o uyurken yanına mı hitsem iyiki doğdun diye :))))

bende fikir arayışlarındaydım...bakayım bi 6 mart için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…