Aynı dert bende de var ve benim aklımda bluetooth kulaklık var orjinal forma da olabilirbenim ki keyifli dert kızlar
7 mart erkek arkadasımın doğum günü orjinal bişi almak istiorumm fikir verebilirmisiniz
Aynı dert bende de var ve benim aklımda bluetooth kulaklık var orjinal forma da olabilir
benim ki keyifli dert kızlar
7 mart erkek arkadasımın doğum günü orjinal bişi almak istiorumm fikir verebilirmisiniz
Bence güzel bir saat alabilirsin erkeklerin en çok beğendiği hediye bu 350tl civarı bir bütçe ayırdıysan v bi düşün derim canım.ayrıca evine gidebiliyorsan süpriz bir kahvaltı hazırlayıp onu sen uyandırabilirsin o güne :) benmde erkek arkadaşm okula gidip geliyor o gun arkadaşında kalmasını sağlayıp supriz bi kahvaltı hazırlamayı onu ben uyandırmayı dusunuyorum çok güzel olur :)
Onu bilmiyorum canım benimki sevmez öyle şeyleri de saat olabilir arkadaşın dediği gibiağzını yokladım forma için ama cıksss dediii
bluetoot kulaklığı mı :26: hiç düşünmemiştim
internet sitelerinde onun heykelini yaptırabiliomusuz bi arkadas dedi minyatür bişi
benim ki keyifli dert kızlar
Ay bnmkide 8 mart :))))))))) ben de fikir alırım burdan :)
benim eşiminde 1 mart kara kara düşünüyorummmmm
ağzını yokladım forma için ama cıksss dediii
bluetoot kulaklığı mı :26: hiç düşünmemiştim
internet sitelerinde onun heykelini yaptırabiliomusuz bi arkadas dedi minyatür bişi
Saat olur,sizin resminiz ile yapılmış t-shırt ,ben boynuna ikiye ayrılan kalp düşünüyorum ,yarısı onda yarısı bende.vazgeçmezsem
Seni o kadar çok seviyorum ki büstünü diktim hesabııııı. :)))))))
onu yaptırmayı çok isterim ama nerde bulabilirim bilmiorum yaaa
Hiç duymadımda bakim bi google dan. Ay çok hoş olur çok orjinal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?