- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.679
- 548
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Bence tevazulu davranma , bişey beğen ve eşine göster, erkeklere fedakar kadın yaramıyor, isteyen , talep eden değerli...ben zincir istedim ama onu alamayacaksa bileziğe de okayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence tevazulu davranma , bişey beğen ve eşine göster, erkeklere fedakar kadın yaramıyor, isteyen , talep eden değerli...ben zincir istedim ama onu alamayacaksa bileziğe de okayim
Bir kere alınan şey çektiğim acıya bedel olamaz asla. Ama ufak bir jest, hoşluk fena olmaz yani.Kesinlikle alınmalı ben de böyle düşünüyorum, hem doğurmuşum hem de hediye alınmayacak olacak şey değil
Doğum günü de anneler günü de , doğurdum için de aldı mecbur alacak o sancıyı çektim ben hiç de mütevazi olamayacağımKızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..
bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.
simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.
bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.
bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste
bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.
aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..
siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an?
muhtemelen benimki de almayacak aklına gelmez onun ama vlben hepimizin ismini yazan bir kolye istiyorum. onun için bizzat kendim gidip puntosunu yazım şeklini begenicem. serklajli gebeyim dikisim iyi ama yöne de riske atıp kuyumcular gidemem diye doğumdan sonra kendim yaptiricam. Aslında fikrim o yönde. Bu yüzden hediye filan demiyorum. çiçek zaten istemem. künefe getirsin bana baklava getirsin..Tek düşündüğüm bunlar şekerden dolayı yiyemiyorum canım fena cekiyorniye almadın ben de demem zaten. ama üzülüyorum almayacağını düsününce
Yok balım aşk sevgi bedensel acıyı ortak çekmeye yaramıyor. Yarasa çoktan ben yarısını devretmiştim ona şahsen.benimki kendini öyle acındırıyor ki o doğuracak sanıyorum bazen
ben doğum günümden gectim hee. doğuma yakın olduğu için ikisi için tek hediyeye okay oldum ama blöf olsun diye “gerek yok ya masraf olmasın” dedim direkt tamam askim yazmisDoğum günü de anneler günü de , doğurdum için de aldı mecbur alacak o sancıyı çektim ben hiç de mütevazi olamayacağım
sağlıkla gelsin insallah ben de ilk isimli kolye istiyordum. sonradan zincir istedim o biraz pahalı. ama yani kücük bir seye de okayimmuhtemelen benimki de almayacak aklına gelmez onun ama vlben hepimizin ismini yazan bir kolye istiyorum. onun için bizzat kendim gidip puntosunu yazım şeklini begenicem. serklajli gebeyim dikisim iyi ama yöne de riske atıp kuyumcular gidemem diye doğumdan sonra kendim yaptiricam. Aslında fikrim o yönde. Bu yüzden hediye filan demiyorum. çiçek zaten istemem. künefe getirsin bana baklava getirsin..Tek düşündüğüm bunlar şekerden dolayı yiyemiyorum canım fena cekiyor
genel olarak zor beğendiğim için hediye alırken bana sorar zaten..Kendisi düşünüp alsa güzel bir jest olurdu. ama bana doğum hediyesi al demek, kendisini mecbur hissedeceği için alması bana hoş gelmiyor açıkçası.ben doğum hediyesi almadım eksikliğini hissetmedim, eşimin içinden geldiği zamanlarda içinden gelerek aldığı şeyler daha kıymetli
Siz eşinize ne alacaksınız? O da baba oluyor çünkü.benim etrafımdaki herkese alındı hediye. o yüzden bekliyordum hani normali bu diye ama esim hiç bilmiyormus böyle bir seyi, hiç görmemiş. yine de istersen alırım dedi ama istemesem daha memnun olacak gibi
askim ben de asla neden almadın demem. ama buruldum, üzüldüm biraz sadeceYani doğum hediyesi saçma geliyor bana sonuçta biz tek başımıza yapmıyoruz bu çocuğu neden anneye sadece hediye alınıyor
Hamileyken eşim bakkala diye çıkıp bana telefon alıp gelmişti. Ve ben çok üzülmüştüm bebek olucak bir sürü masraf var zaten ne gerek vardı demiştim ama sevinmiştim evet. Ama almasaydı da neden almadın ben hamile kaldım hediye al bana demezdim bunun içinde üzülmezdim. Bazı kadınlar bu hediye olayına çok fazla anlam yüklüyor gibi geliyor bana.
Hediyeye ben de karşıyım ama babaya hediye alınacak hâli de yok yani en zor zahmeti kadınlar çekiyor yaniiiYani doğum hediyesi saçma geliyor bana sonuçta biz tek başımıza yapmıyoruz bu çocuğu neden anneye sadece hediye alınıyor
Hamileyken eşim bakkala diye çıkıp bana telefon alıp gelmişti. Ve ben çok üzülmüştüm bebek olucak bir sürü masraf var zaten ne gerek vardı demiştim ama sevinmiştim evet. Ama almasaydı da neden almadın ben hamile kaldım hediye al bana demezdim bunun içinde üzülmezdim. Bazı kadınlar bu hediye olayına çok fazla anlam yüklüyor gibi geliyor bana.
doğum paramı ailem ödüyor yaww bari ordan yaptığımız kari bana hediye alaydıDoğum hediyesi bana çok saçma geliyor bir özel hastanenin doğum ücretleri olmuş bir doğum hediyesi kadar maddi olarak adam sıkıştıktan sonra da anlamı yok daha yeni borcunuz bitmiş
ama ben doğuruyorumSiz eşinize ne alacaksınız? O da baba oluyor çünkü.
gerçekten kadınları bazen ben bile anlamıyorum erkekler nasıl anlasın :)) adama net istemiyorum demişsiniz. Alalım demiş. Hayır demişsiniz. Üzerine alınmadı diye üzülüyorsunuz. Madem istiyordunuz neden hayır dediniz. Borç zaten öyle ya da böyle halloluyor. Öncekileri nasıl aştıysanız bunu da aşarsınız. Ayrıca onun almayınca bir daha borçlanmayacak değilsiniz ya, üzerine elbet bir sürü eklenecek. Gidin eşinize fikrinizi değiltirdiğinizi ve istediğinize karar verdiğinizi söyleyin:) açık iletişim hayırlı doğumlar :). istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti