Bir bakayım teşekkürlerRessam ve müzisyeni bilmem ama oyuncuya nadir bulunan kitaplardan seçebilirsiniz. nadirkitap diye bir siteden bakabilirsiniz. Ben Karagöz sanatçısı bir arkadaşım için almıştım,çok memnun olmuştu
Hediyenin meslekle alakası olmamalı bence. Yanlış açıdan bakıyorsunuz.
O zaman ressama boya fırçası, müzisyene müzik aleti, tiyatrocuya oyun kitabıBir bakayım teşekkürler
Olay aslında o. Yani mesleklerle alakalı olarak hediyeleşeceğiz böyle bir şey ortaya atıldı.
Ressam ve müzisyeni bilmem ama oyuncuya nadir bulunan kitaplardan seçebilirsiniz. nadirkitap diye bir siteden bakabilirsiniz. Ben Karagöz sanatçısı bir arkadaşım için almıştım,çok memnun olmuştu
bu arada sakın böyle bi şey yapmayın. duyduğum en kötü tavsiyelerden birisi.Ressama kendisinin karikatür resmini masa takvimi olarak yaptırabilirsiniz.
Şimdi şöyle bir durum var baya iyi bir ressam ve çok gezen biri, tiyatrocu da hali hazırda bilindik kadim bir oyuncu zaten herkesle her fotosu var, zaten o yüzden zorlanıyorum.Ressama kendisinin karikatür resmini masa takvimi olarak yaptırabilirsiniz.
Tiyatrocuya sevdiği bir oyuncu ile onun kendi fotoğrafını yan yana montajlı bir şekilde çerçeve yaptırabilirsiniz.
Müzisyene aklıma gelmedi
Çikolat ve kahve zaten pakete koyacağım ama ana hediye lazım. Kalem ve ajanda basit kaçar diye almıyorum maalesef.Ajanda ve kalem
Butik çikolata paketi
Kahve yada bitki çayı paketi
İnanın resim bilgim sıfır. Fakat uzun zamandır resim yarışmalarında jüri üyesi olarak bulunuyor.ressam ne tarz resimler yapıyor ve hangi mediumu kullanıyor.
bu arada sakın böyle bi şey yapmayın. duyduğum en kötü tavsiyelerden birisi.
Evet ben de kol düğmesi düşündüm ama özel olarak yapılan yer bulamadım. Bildiğiniz bir yer var mı acaba?Hepsine mesleğiyle ilgili küpe, yüzük, kolye ucu alabilirsiniz basit değil de ağır görünen.
Küçük işletmelerde özel tasarım objeler, heykeller olabilir.
İnanın resim bilgim sıfır. Fakat uzun zamandır resim yarışmalarında jüri üyesi olarak bulunuyor.
Evet ben de kol düğmesi düşündüm ama özel olarak yapılan yer bulamadım. Bildiğiniz bir yer var mı acaba?
o halde bütçeniz de varsa özel bir kalem ve mürekkep seti olabilir. istanbul'da iseniz cağaloğlu yokulunda çok iyi seçenekler bulabilirsiniz.İnanın resim bilgim sıfır. Fakat uzun zamandır resim yarışmalarında jüri üyesi olarak bulunuyor.
Evet ben de kol düğmesi düşündüm ama özel olarak yapılan yer bulamadım. Bildiğiniz bir yer var mı acaba?
Harikasınız bunları internetten alma gibi bir durumum olamaz mı? Bildiğini bir site var mı? Yeni doğum yaptım +2 çocuk biri ateşli hastalık geçiriyor benim için zor olacak gidip seçmesi.o halde bütçeniz de varsa özel bir kalem ve mürekkep seti olabilir. istanbul'da iseniz cağaloğlu yokulunda çok iyi seçenekler bulabilirsiniz.
Harikasınız bunları internetten alma gibi bir durumum olamaz mı? Bildiğini bir site var mı? Yeni doğum yaptım +2 çocuk biri ateşli hastalık geçiriyor benim için zor olacak gidip seçmesi.
Harikasınız bunları internetten alma gibi bir durumum olamaz mı? Bildiğini bir site var mı? Yeni doğum yaptım +2 çocuk biri ateşli hastalık geçiriyor benim için zor olacak gidip seçmesi.