Hediye!

Donya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
3.409
12.226
Merhaba, öneriye ihtiyacım var. Yeni yıl hediyesi alacağım fakat alacağım kişilere ne almalıyım? Bir ressama, emektar bir oyuncuya ve bir müzisyene ne hediye alınır? Akıl akıldan üstündür işin içinden çıkamadım maalesef! 3 ayrı meslek grubundan 3 ayrı insan ve üçü de erkek, aşırı zorlandım. Önerilere açığım teşekkürler, geç cevap verebilirim kusura bakmayın şimdiden

Ressam ve müzisyeni bilmem ama oyuncuya nadir bulunan kitaplardan seçebilirsiniz. nadirkitap diye bir siteden bakabilirsiniz. Ben Karagöz sanatçısı bir arkadaşım için almıştım,çok memnun olmuştu

Ressam ve müzisyeni bilmem ama oyuncuya nadir bulunan kitaplardan seçebilirsiniz. nadirkitap diye bir siteden bakabilirsiniz. Ben Karagöz sanatçısı bir arkadaşım için almıştım,çok memnun olmuştu
Bir bakayım teşekkürler
Hediyenin meslekle alakası olmamalı bence. Yanlış açıdan bakıyorsunuz.

Olay aslında o. Yani mesleklerle alakalı olarak hediyeleşeceğiz böyle bir şey ortaya atıldı.

Bir bakayım teşekkürler

Olay aslında o. Yani mesleklerle alakalı olarak hediyeleşeceğiz böyle bir şey ortaya atıldı.
O zaman ressama boya fırçası, müzisyene müzik aleti, tiyatrocuya oyun kitabı

Ya da ressama resim, müzisyene albüm, tiyatrocuya oyun bileti

Kim ortaya attıysa çok saçmaymış kusura bakmayın

Valla ağzını bal yesin, ben de sahaftan kitap diyecektim

3üne de renkli, kaliteli ajanda/çizim defteri/yazı defteri olabilir. Böyle:
Talens A3 Spiralli Çizim Blok 40 Yaprak

Ressama da hediye kolay, sanatla ilgili bir kitap olabilir bunun gibi: Rembrandt

Ressama kendisinin karikatür resmini masa takvimi olarak yaptırabilirsiniz.

Tiyatrocuya sevdiği bir oyuncu ile onun kendi fotoğrafını yan yana montajlı bir şekilde çerçeve yaptırabilirsiniz.

Müzisyene aklıma gelmedi

Şimdi şöyle bir durum var baya iyi bir ressam ve çok gezen biri, tiyatrocu da hali hazırda bilindik kadim bir oyuncu zaten herkesle her fotosu var, zaten o yüzden zorlanıyorum.

Hepsine mesleğiyle ilgili küpe, yüzük, kolye ucu alabilirsiniz basit değil de ağır görünen.
Küçük işletmelerden özel tasarım objeler, heykeller olabilir.

ressam ne tarz resimler yapıyor ve hangi mediumu kullanıyor.

bu arada sakın böyle bi şey yapmayın. duyduğum en kötü tavsiyelerden birisi.
İnanın resim bilgim sıfır. Fakat uzun zamandır resim yarışmalarında jüri üyesi olarak bulunuyor.
Hepsine mesleğiyle ilgili küpe, yüzük, kolye ucu alabilirsiniz basit değil de ağır görünen.
Küçük işletmelerde özel tasarım objeler, heykeller olabilir.
Evet ben de kol düğmesi düşündüm ama özel olarak yapılan yer bulamadım. Bildiğiniz bir yer var mı acaba?

Maalesef bildiğim bir yer yok.

o halde bütçeniz de varsa özel bir kalem ve mürekkep seti olabilir. istanbul'da iseniz cağaloğlu yokulunda çok iyi seçenekler bulabilirsiniz.

o halde bütçeniz de varsa özel bir kalem ve mürekkep seti olabilir. istanbul'da iseniz cağaloğlu yokulunda çok iyi seçenekler bulabilirsiniz.
Harikasınız bunları internetten alma gibi bir durumum olamaz mı? Bildiğini bir site var mı? Yeni doğum yaptım +2 çocuk biri ateşli hastalık geçiriyor benim için zor olacak gidip seçmesi.

Harikasınız bunları internetten alma gibi bir durumum olamaz mı? Bildiğini bir site var mı? Yeni doğum yaptım +2 çocuk biri ateşli hastalık geçiriyor benim için zor olacak gidip seçmesi.

oradakilerin çoğu epey küçük dükkanlar olduğu için pek websitelerinin olabileceğini sanmıyorum. bir de bunlar çok küçük bütçeli ürünler olmadığı için kendiniz denemeden almamanız daha iyi olur. en azından eşinizden rica edebilirsiniz diye umuyorum. cağaloğlu yokuşunda (sirkeci tramvay durağından tırmanırken sağda) özler ve handan kırtasiye koleksiyonları epey iyidir.

İnternetten alışveriş için paşabahçeye bakabilirsiniz güzel şeyler oluyor orada da

Instagram da bir sayfa var mesleklere göre çok güzel broşlari var okulöncesi öğretmeni bir arkadaşıma aç tırtıl hikaye kitabının broşunu almıştım sizin istediğiniz mesleklerde de var diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…