Hediye!

Bir bakayım teşekkürler

Olay aslında o. Yani mesleklerle alakalı olarak hediyeleşeceğiz böyle bir şey ortaya atıldı.
Müzisyen olan ne çalıyor. Benim kızım gitar çaldığı için ve cok sevdigi icin ona gitar seklinde küpe almıştım. Çok sevdi

Nostaljik radyo alabilirsiniz ama harbiden nostaljik olanlarından geçenlerde malum sitede görmüştüm bir sürü. Hatta bir tanesini çok beğenmiştim ahşap üzerinde trt yazısı var. Ama o tabi eski gibi yapılan günümüzün üretimi.
Veya başka bir şey antika pazarlarına gidin istanbuldaysanız veya hangi ildeyseniz. Uyguna da pahalıya da bir sürü şey var hiç aklınızda olmayan güzel parçalar denk gelebiliyor

Merhaba, öneriye ihtiyacım var. Yeni yıl hediyesi alacağım fakat alacağım kişilere ne almalıyım? Bir ressama, emektar bir oyuncuya ve bir müzisyene ne hediye alınır? Akıl akıldan üstündür işin içinden çıkamadım maalesef! 3 ayrı meslek grubundan 3 ayrı insan ve üçü de erkek, aşırı zorlandım. Önerilere açığım teşekkürler, geç cevap verebilirim kusura bakmayın şimdiden 🙏
Çiçek sepetinde mesleklere özel hediyeler var . Yorulmadan sipariş verebilirsiniz

X