- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi noclearmind
Bence hıc küpe kolye işine gırme zevklerınız aynı olmaya bılir.Mutfak arac gereclerınden alabılırsın kahve makınası veya fıncan takımı en ıyısı bu .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mantıklı çünkü kahve delisi günde 10 bardak iciyo:)Ben doktoruma artisan kahve demleme seti ve kahve aldim cok memnun kaldi :)
Malum prof bile olsalar hala surekli okumak calismak zorundalar.
O kadar butcem yokFular bencede guzel bi fikir.. orjinal bi burberry gucci diycem ama onlarin fiyati ucuk.
Valla hersey klasik hediye boyle cok orjinal birseyde yok..ben galiba guzel bi porselen takimi alirdim.. ikili olanlarda var..O kadar butcem yokolsa kendime alırım ilk:)
Aaa bu guzelmisss:)) sevdim bunu original fikir:)Starbucks yeni sezon bir termos ( 90 lira+ çekirdek kahve( 35 lira)) kahve seviyorsa küçük çaplı bir mutluluk krizi geçirir.
Canım öğrencilerim bütçelerine göre aralarında para toplayıp çekirdek kahve ve bir kutu çikolata almışlardı..Foto çekip instagrama atmıştım okuldayken eşimde işten dönerken termoslardan birini alıp sürpriz yapmıştı :))) ben kahveseverimm :) O kadar mutlu olmuştum ki :))Starbucks yeni sezon bir termos ( 90 lira+ çekirdek kahve( 35 lira)) kahve seviyorsa küçük çaplı bir mutluluk krizi geçirir.
Bana alan olsa ben kesin geciririmStarbucks yeni sezon bir termos ( 90 lira+ çekirdek kahve( 35 lira)) kahve seviyorsa küçük çaplı bir mutluluk krizi geçirir.
Yaa bu sezon inanılmaz zam gelmiş :)) 1-2 sene önce 50 liraya aldığım termoslar olmuş 90-100. Mug ( kupalar) 35 civarıydı hep 50-60 olmuş. Ama çççokkk seviyorum aşırı :))Bana alan olsa ben kesin geciririm
Gecen bi bardak begendim starbucksta 50 liraydi , keske biri alsa.onu bana![]()
Yok ya ben bi bardaga 50 lira vermem , kocama da verdirmemYaa bu sezon inanılmaz zam gelmiş :)) 1-2 sene önce 50 liraya aldığım termoslar olmuş 90-100. Mug ( kupalar) 35 civarıydı hep 50-60 olmuş. Ama çççokkk seviyorum aşırı :))
Eşim alıştı kahve alırken yeni gelen bir şey görünce arıyorum hangi rengini alayımm?? İkisinide al birinin parasını veririm eve gelince asla ikisininde vermem ona göre al. Bence sizde böyle taktik uygulayınn:))
Çiçek biblo v.s seyleri pek sevmiyor. Boş boş duruyor ışte orda ne manasiz diyor. Muayenehane çiçek bocek dolu zaten bide. Daha original bi seyler istedim ben arkadaşlar kahve ve bardagi dedi mantikli bana çünkü gunde 10 bardak kahve içen biri:)Internette cok guzel terraiumlar var, eger muayenesi varsa bi kosede cok şık durabilir :)
Bi cocugu var o da essek kadar, sehirdisinda okuyor:)Karaoke mikrofonu al evde coluk cocuk hepsi eglenir :)
Bi cocugu var o da essek kadar, sehirdisinda okuyor:)