• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
158
Kızlar merhaba,
Patronuma hediye almak istiyorum. Benim için maddi manevi bir takım şeyler yaptı.
Tabi karşılıksız fakat bende ufak bir sey almak istiyorum.
Patronum doktor ve bayan. Klasik hediyelerden hoslanmayan bir tip obje çiçek v.s
Kibar şık maddi olarakta beni cok yormayan bir şey almak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Kızlar merhaba,
Patronuma hediye almak istiyorum. Benim için maddi manevi bir takım şeyler yaptı.
Patronum doktor ve bayan. Klasik hediyelerden hoslanmayan bir tip obje çiçek v.s
Kibar şık maddi olarakta beni cok yormayan bir şey almak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
takabilecegi kolye kupe set. veya marka bi fular..

100 150 liraya kaliteli bir fular alabilirsin bence de. Gümüş takı alacaksan set alma bence tek parça mesela küpe al bütün bütçeni ona verirsen kalite yükselir. Zeckie diye bi tasarımcı var çok zamansız ve minimal herkesin seveceği küpeler üretiyor bir bak istersen

Pandora bilekliği varsa charm alabilirsin. 150 tl civarı çok tatlı charmlar var.
Hayat planlayıcı olarak geçen çok şık ajandalar var.
Terrarium alabilirsin masasına koyar. Şık ve kalıcı.

Kızlar merhaba,

Biz tıp bayramında doktoruma (ben hamileyken) şık bir kalem alıp üzerine de adını yazdırmıştık. Güzel bir hediye olmuştu tavsiye ederim. :)

Ya haddim olmadan bir sey yazacagim. Dayanamadim.

Doktor degilim ama isim geregi cok kisi hediye alir.
Asci ve mutfak yoneticisiyim. Her sene yaklasik 50 stajyerim olur.
Organizasyon yemegi yapariz en az yilda 200 tane de boyle olur
Tedarikciler kendilerini tercih edeyim diye hediye yagdirir. Haddi hesabi belli degil.

Isimli kalemler, isimlikler, gümüs takilar fularlar falan cok sıkıcı. Hediyeye boyle denir mi ne ayip diyen olacak. Insanlarin icinden gelmis tamam ama bu kadar klise cok fazla :/
100 tane isimlik niye?
Belki 300 tane isimli kalemim var.
Hediyeyi hediye etmek sunnettir, isimli olunca bunlar hediye de edilmiyor.

Icinizden gelip hediye aliyorsaniz farkli bir sey olsun ki istediginiz etkiyi yaratsin. Yoksa kendisine gelen yuzlerce ayni seyin icinde kaybolup gider.
(Bana alanlarin cogu cikar amacli aldigindan bu kliselere yoneliyorlar.)

Gecen nette gordum isimli kalem ve defter bisey daha vardicok hosuma gitti patronum olan dayima hediye alacam :)

Arkadaşım doktor sevgilisine ameliyat kepi almıştı.
O zamanlar bakinmistim epey, çeşit çeşit. O kadar güzel çeşitler vardı ki... Bence düşünebilirsin :)

Back
X