gerçi benim adim çikmis zaten napsam geri adim atmazlar :)Bence kestirmeden herkese çikolata alıverin gitsin. İyi valla siz çalışın didinin gurbette kalın millet bi de laf etsin hiç anlamıyorum insanları
Orasi da var tabi :)baska zaman gittiginiz istemesinler?Yurt disinda daha ucuz diye biliyorum tr ye nazaran hosuna gidebilir.him o fikri guzelmis wafle makinesi
eltilerin gozu kalirmiki :))))))))))))
çeyiz için esm hatiri sayilir bi miktar gonderdi bana gore o ev hediyesi sayilirmi :)))
altinda bilerzik takarim herhalde
TR de ne ki fiyatiOrasi da var tabi :)baska zaman gittiginiz istemesinler?Yurt disinda daha ucuz diye biliyorum tr ye nazaran hosuna gidebilir.
gorumcenıze bır takı, kalanlara da ev basıan bır paket cıkolata duty freede satılan kutulu cıkolatalardan yada marketten alabılırsınız....merhaba hanimlar
gorumcem gecen yil evlendi,dugunde bulunamadik yurt disindayiz,bu yaz izine gidecez insallah,ilk defa gorecez yani onlari
ben buyuklere hediye goturmem normalde kayin ve elti lere yani ,çocuklara alirim kiyafet falan,kahve çikilota vs eklerim yanina buyukler içinde :)
neyse konum damat beye bisey goturmem lazimmicevap evetse bu ne olabilir
bide oglu var 13 yaslarinda galiba ,ona ne goturebilirim
gorumcem kendi halinde sessiz sakin biriidr, bi kotulugunu gormedim Allah var, esine mahcup olsun istemem ama bende ne yapmam lazim hiç bi fikrim yok ..
bi yardim etseniz kendizi gorumcemin yerine koyup :))
Bırakın cimri desinler. Sonuçta orada yaşıyorsunuz her seferinde bir zorunluluğunuz yok. Bende her tatile gittiğimde 2 günlük bile gitsem herkese bişey getirmeye kalkardım. Tatil bütçemin yarısı hediyelere giderdi. Sonra bi baktım kimsenin beni taktığı Yok. Şimdi akıllandım hiçbişey getirmiyor değilim ama öncekine kıyasla daha az kişiye daha ufak şeyler getiriyorum. Boşverin ağzı olan konuşur.gerçi benim adim çikmis zaten napsam geri adim atmazlar :)
bi ekresinde koyumuze giderken esim yanina fazla para almamis, bunu bana otogarda dedi,yeter diye dusunmius neye yetecekse :))
geride donemedik mecbur gittim artik idareli kullandim parami
babama kzin cimri demisler, anlattimda halbuki onlara olani biteni
bebemin evi annemin mezari olamsa hiç gitmem ama neysee konu bu deil simdi :))
nerdesin getiyim ben sanaOo o zaman ev hediyesine gerek yok :)
Gittiğinizde kardes kontenjanindan biraz daha çikolatayi fazla götürürsunuz) keske bize de bir çikolata getiren olsaydi
bende tl ile 200 tl ödedim..hala icim aciyor hatirladikca ama orda canta acip esya cikarmakta ayri bir rezillik mecbur ödedimArabayla gelecekseniz kolay ama uçakla artık zaten yük hakkından fazlasını ödemek zorunda kalıyosun..
1 kilo fazlaya 30 euro ödedim bikere
Bencede gümrüğü bahane et, hem oradan yük edeceksin hem Euro aldı başını gitti.
Türkiyeden alırsın kv nin istediklerini.
Artık burdada herşeyin iyisi var..
Takma kafana
nerdesin getiyim ben sana
bir eksik bir fazla ne farkedecek :)
Tam olarak bilmiyorum ama yuz elli iki yuz olsa gerek.Fiyati tl ye cevirince hangisi daha uygun oluyorsa onu alabilirsiniz.TR de ne ki fiyati
tr deki esya fiyatlarini hiç bilmiyorum
iyisi burdada pahali :)
Gurbetçi olmak zor iş, her manada..bende tl ile 200 tl ödedim..hala icim aciyor hatirladikca ama orda canta acip esya cikarmakta ayri bir rezillik mecbur ödedim
tamam soz gondercem , nerdeydin sen :)Maral bende hediye isterim.
Esoba :)
ben kendile cmri demedimki bizim sulale oyle biliyorHani cimriydin sen
Teşekkür ederim teklifin yeter :))
Allah sag salim memleketine ailene ulasmayi nasip etsin güzel günlerde...
Şaka kız. Sen gel yeter. Memleket özlemi gider.tamam soz gondercem , nerdeydin sen :)
ben kendile cmri demedimki bizim sulale oyle biliyor
Hahhaha ben bugun ondört paket kahve aldim Bikac ay önceden kiyafetlerede basladim. Cikolatalari en sona biraktim. Cocuklari olanlara kiyafet akdim sadece. Erkek kardesime parfum falan kiz kardesime ve anneme de me geldiyse önüme aliyorumaha beni en iyi sen anlarsin o zaman
gecen hafta biletleri aldik hindi gibi duusnuyorum napsma diye
son izine gittigimden beri ailey ye 4 ç_ocuk bilmem kaç tane gelin dmat vs katildi
off ya izine gitmesek iyi oalcak vallla :)
ayakkAbı alırım da dediğin gibi ayak numarasını bilmiyorum, ergenlik yaşı galiba hoşuna gitmezse beğenmeyecek boşa gıdefekEvine bir hediye al istersen görümce damat çıkmış olur aradan böylece, çocuk da büyükmüş oyuncak yaşını geçmiş ona en iyi şey ayakkabı kıyafet falan olabilir ama onu da bilmeden alamazsın Çocuğa göre nevresim takımı alsan nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?