- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
- 298
oyy o isin zor kismi galiba :)))Tabi bir de ev hediyesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy o isin zor kismi galiba :)))Tabi bir de ev hediyesi.
gorumcem biraz geç evlendi, en az 2-3 gelin olurdu onun çeyiziyle :)))))13 yasindaki cocuga sirt cantasi alabilirsiniz hosuna gidebilir.Altinin yaninda neveresim takimi vs gibi ev hediyesi de alabilirsiniz.
Ben gerek olduğunu düşünmüyorum. Düğün hediyesi düşünmüşsünüz birine al diğerine alma problemi var. Ya hep ya hiç diye düşünürüm ben. Çikolata kahve falan yeterlidir bence. Tabi diğer çocuklara bişeyler alıyorsanız onun oğlunu da unutmayınyani simdi damata gomlek alsam kayinlarima almamis olunca ayipmi olur
çay kahve çikolota vs turus eyler yetermi diyorsunuz
elektronik esyay girmek sitemiyorum,aile apartmaninda otuuryolar eltim kv vs, 4 tane almam lazim birine gotur birine goturme olmuyor(
aslinda isteseler daha iyi , alir giderim dusunmekden kurtulurumBu gurbettekilerin ömrüde memlekete hediye taşımakla geçiyor..
Ben yıllardır türkiyede yaşıyorum, hala almancı gözüyle bakıyolar.
Annemlerin yanına her gittiğimde bin tane şey ısmarlıyorlar..
Hediyeyide geçtim bide ısmarlama yüzsüzlüğü başladı..
Boşver salla gitsin..
Altın takacaksan o yeterli olur, hangi birini düşüneceksin![]()
yok oglani aliriim ama yasi buyuk ya ondan bilemedim nasil bisey alsamBen gerek olduğunu düşünmüyorum. Düğün hediyesi düşünmüşsünüz birine al diğerine alma problemi var. Ya hep ya hiç diye düşünürüm ben. Çikolata kahve falan yeterlidir bence. Tabi diğer çocuklara bişeyler alıyorsanız onun oğlunu da unutmayın
inanin yurt disinda hiç guzel kiyafet yokkibence durumunuz varsa görümcenize altın alın
sonuçta eşinizin kardeşi
kilo durumu belli olsa üst baş alın diyeceğim ama ne zamandır görüşmüyorsunuz ve o evlenmiş kilo almış olabilir
aslinda çokda ugrasmak istemiyorum, kendi koyumle ve esimin koyunede gideecez oaralarada eli bos gidilmezkiev hediyesinin yaninda gorumcenizin hosuna gidecek bir hediye alabilirsiniz.esine birsey almaniza gerek yok bence tabi yinede siz bilirsiniz..cok istiyorsaniz gomlek uygun olabilir fazlasina gerek yok bence..
anladim :) ihtiyaci olan hosuna gidebilecek seyler olabilir.yurt disinda eger walt farki yoksa tr ile elekrtikli ev aleti olabilir waffle makinesi gibi :)aklima bunlar geldi:)gorumcem biraz geç evlendi, en az 2-3 gelin olurdu onun çeyiziyle :)))))
yani oyle ortu çarsaf vs çokdir onda koyacak yeri bile yokdur :))
Yani tabi çocuğun zevklerini bilmediğiniz için zor olacaktır. Ama kesenize uyarsa her erkeğin sporla ilgisi düşünülerek öyle bişeyler alabilirsiniz. Forma spor ayakkabı futbol topu gibi şeyler. Elektronik işine girmeyin canım ne gerek var ardı arkası kesilmez isteklerin. Eşiniz doğru söylemiş zaten gümrükte problem yaşama ihtimaliniz de olabilir öyle deyiverirsinizyok oglani aliriim ama yasi buyuk ya ondan bilemedim nasil bisey alsam
çocuklari atlamam :)
merhaba hanimlar
gorumcem gecen yil evlendi,dugunde bulunamadik yurt disindayiz,bu yaz izine gidecez insallah,ilk defa gorecez yani onlari
ben buyuklere hediye goturmem normalde kayin ve elti lere yani ,çocuklara alirim kiyafet falan,kahve çikilota vs eklerim yanina buyukler içinde :)
neyse konum damat beye bisey goturmem lazimmicevap evetse bu ne olabilir
bide oglu var 13 yaslarinda galiba ,ona ne goturebilirim
gorumcem kendi halinde sessiz sakin biriidr, bi kotulugunu gormedim Allah var, esine mahcup olsun istemem ama bende ne yapmam lazim hiç bi fikrim yok ..
bi yardim etseniz kendizi gorumcemin yerine koyup :))
çeyiz için esm hatiri sayilir bi miktar gonderdi bana gore o ev hediyesi sayilirmi :)))Düğünde bulunamadiginiz icin geldiginizde evlerine agir bir sey alabilirsiniz. (Hediyenizi gondermediyseniz tabiiki)
Onun dışında da madem simdiden akliniza düşmüş gorumcenizin aile bireylerine özel olarak küçük hediyeler hatrinizi kilacak seyler alsaniz güzel olur bence. Esine cocuguna ve gorumcenize.. belki birer kiyafet veya yasadiginiz yere özgü bir seyler olabilir.
Bence kestirmeden herkese çikolata alıverin gitsin. İyi valla siz çalışın didinin gurbette kalın millet bi de laf etsin hiç anlamıyorum insanlarıaslinda çokda ugrasmak istemiyorum, kendi koyumle ve esimin koyunede gideecez oaralarada eli bos gidilmezki
yani hangi birine napasam sasirdim
eli bos olunca laf ediyolar
![]()
Arabayla gelecekseniz kolay ama uçakla artık zaten yük hakkından fazlasını ödemek zorunda kalıyosun..aslinda isteseler daha iyi , alir giderim dusunmekden kurtulurum
kv dede utu istedi bi kaç sey daha elktronik esya, esim gumrukden geçmez deriz diyor en iyisi onu dinlemek galiba :))
her zaman beklentiye giriliyor sonra ister istemez.bu kadar ince dusunmeyin bence ev hediyenizi alin gorumceyede ufak begenecegi bir hediye bence gayet yeterli.bu kadarini bile dusunmeyen insanlar var.esine almaniza gerek yok bence..aslinda çokda ugrasmak istemiyorum, kendi koyumle ve esimin koyunede gideecez oaralarada eli bos gidilmezki
yani hangi birine napasam sasirdim
eli bos olunca laf ediyolar
![]()
him o fikri guzelmis wafle makinesianladim :) ihtiyaci olan hosuna gidebilecek seyler olabilir.yurt disinda eger walt farki yoksa tr ile elekrtikli ev aleti olabilir waffle makinesi gibi :)aklima bunlar geldi:)
Bence sayılır ekstra ev hediyesine gerek olduğunu düşünmüyorum.çeyiz için esm hatiri sayilir bi miktar gonderdi bana gore o ev hediyesi sayilirmi :)))
altinda bilerzik takarim herhalde
arabayla gelecez insallahArabayla gelecekseniz kolay ama uçakla artık zaten yük hakkından fazlasını ödemek zorunda kalıyosun..
1 kilo fazlaya 30 euro ödedim bikere
Bencede gümrüğü bahane et, hem oradan yük edeceksin hem Euro aldı başını gitti.
Türkiyeden alırsın kv nin istediklerini.
Artık burdada herşeyin iyisi var..
Takma kafana
bencede sayilir :) o zmaan kahve çikolota vs aynen devamBence sayılır ekstra ev hediyesine gerek olduğunu düşünmüyorum.