annem, yengem ve ailemis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla gelininiz hakkında söylediklerinizi duyunca neden nickinizin 'küçük gmrünce'olduğun anladım. Çok erken yaşta görünce rolüne bürünmüşsünüz. Kendiniz evli olmadığınız için gelinleri köle gibi görüyorsunuz sanırm. Olayları bir de gelinizden dinlemek lazım. Burda kız hakkında eğitimsiz,cahil,kötü anne diye atıp tutuyorsunuz kşmbilşr evde yüzüne karşı neler diyor nasıl sıratlar yapıyorsunuzdur. İnanın yazdıklarınızdan sonra kızcağıza acıdım. Sürekli bir aşağılanma içinde. Hem kendi hem ailesi. Siz de ileride ele karışacaksınız. Size ve ailenize cahil dense hoşunuza gider mi? Artı eğitimsiz dediğiniz kız 7 sene yabancı bir ülkede okula gitmiş. Bence siz gelininizden çok şey bekliyorsunuz ve hatta onu içten içe kıskanıyorsunuz. Hamile diye bile bozulmuşsunuz. Size ne?. Çocuk yaparkende küçük görümceye mi danışılacak artık?Çevrenizdekileride gelininize karşı dolduruyorsunuz. Abiniz karısına kötü davransa,ayrılsalar mutlu olacak gibi bir tavrınız var. Madem çok eğitimli bir ailesiniz gelininiz ve onun ailesiyle uğraşacağınıza daha faydalı işler yapın. Sizin bu tavırlarınızı gören gelin hepinizden nefret etmiştir valla. O yüzden de sizlere hizmet etmek,bir çay bile koymak zor geliyodur. Ben olsam kafanıza geçirirdimmo tabağı rahatlardım da anladığım kadarıyla sessiz garibim. Ne diyelim . Gelininizi elinizden Allah kurtarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X