Herkese nasıl ne alıyosanız bence eşine de oğluna da aynı şekilde almalısınız ne bi eksik ne bir fazla. Düğünde bulunamadıysanız ekstra ufakta olsa bir hediye yollamışsınızdır yada getireceksinizdir diye düşünüyorum. Ben olsam öyle yapardımmerhaba hanimlar
gorumcem gecen yil evlendi,dugunde bulunamadik yurt disindayiz,bu yaz izine gidecez insallah,ilk defa gorecez yani onlari
ben buyuklere hediye goturmem çocuklara alirim kiyafet falan,kahve çikilota vs eklerim yanina buyukler içinde :)
neyse konum damat beye bisey goturmem lazimmicevap evetse bu ne olabilir
bide oglu var 13 yaslarinda galiba ,ona ne goturebilirim
gorumcem kendi halinde sessiz sakin biriidr, bi kotulugunu gormedim Allah var, esine mahcup olsun istemem ama bende ne yapmam lazim hiç bi fikrim yok ..
bi yardim etseniz kendizi gorumcemin yerine koyup :))
altini takicam o ayriAltın nasıl olur?
çeyizi için para gonderdik altin da takicamHerkese nasıl ne alıyosanız bence eşine de oğluna da aynı şekilde almalısınız ne bi eksik ne bir fazla. Düğünde bulunamadıysanız ekstra ufakta olsa bir hediye yollamışsınızdır yada getireceksinizdir diye düşünüyorum. Ben olsam öyle yapardım
Bende ayni seyi diycektim dugun icin hediye goturmediyseniz altin götürünAltın nasıl olur?
O zaman normalde çocuklara aldığınız tarzda bişey oğlu için ve büyükler için ne ekliyorsanız damat bey ve görümceniz için bir arada da olsa olur çikolata falan. Çokta abartmaya gerek Yok bence. Her gelişinizde aynı şey beklenir çünkü eşit davrandığınız bilinsin yeterçeyizi için para gonderdik altin da takicam
onu ayri dusunmustum
aha beni en iyi sen anlarsin o zamanBende basladim hazirligaben olsam götürmeyebilirdim. Erkekler cok onemli degil bosver. Yada istiyorsan bi parfüm yada gömlek falan al.
Cocuga veya evine birsey alabilirsiniz. Cocugu sevindirin bence en temiz sevinen cocuklardir.merhaba hanimlar
gorumcem gecen yil evlendi,dugunde bulunamadik yurt disindayiz,bu yaz izine gidecez insallah,ilk defa gorecez yani onlari
ben buyuklere hediye goturmem normalde kayin ve elti lere yani ,çocuklara alirim kiyafet falan,kahve çikilota vs eklerim yanina buyukler içinde :)
neyse konum damat beye bisey goturmem lazimmicevap evetse bu ne olabilir
bide oglu var 13 yaslarinda galiba ,ona ne goturebilirim
gorumcem kendi halinde sessiz sakin biriidr, bi kotulugunu gormedim Allah var, esine mahcup olsun istemem ama bende ne yapmam lazim hiç bi fikrim yok ..
bi yardim etseniz kendizi gorumcemin yerine koyup :))
yani simdi damata gomlek alsam kayinlarima almamis olunca ayipmi olurO zaman normalde çocuklara aldığınız tarzda bişey oğlu için ve büyükler için ne ekliyorsanız damat bey ve görümceniz için bir arada da olsa olur çikolata falan. Çokta abartmaya gerek Yok bence. Her gelişinizde aynı şey beklenir çünkü eşit davrandığınız bilinsin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?