hediye sorunsali

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.264
12.552
298
merhaba hanimlar
gorumcem gecen yil evlendi,dugunde bulunamadik yurt disindayiz,bu yaz izine gidecez insallah,ilk defa gorecez yani onlari
ben buyuklere hediye goturmem normalde kayin ve elti lere yani ,çocuklara alirim kiyafet falan,kahve çikilota vs eklerim yanina buyukler içinde :)

neyse konum damat beye bisey goturmem lazimmicevap evetse bu ne olabilir
bide oglu var 13 yaslarinda galiba ,ona ne goturebilirim
gorumcem kendi halinde sessiz sakin biriidr, bi kotulugunu gormedim Allah var, esine mahcup olsun istemem ama bende ne yapmam lazim hiç bi fikrim yok ..

bi yardim etseniz kendizi gorumcemin yerine koyup :))

Herkese nasıl ne alıyosanız bence eşine de oğluna da aynı şekilde almalısınız ne bi eksik ne bir fazla. Düğünde bulunamadıysanız ekstra ufakta olsa bir hediye yollamışsınızdır yada getireceksinizdir diye düşünüyorum. Ben olsam öyle yapardım

Tabi bir de ev hediyesi.

Bende basladim hazirligaben olsam götürmeyebilirdim. Erkekler cok onemli degil bosver. Yada istiyorsan bi parfüm yada gömlek falan al.

çeyizi için para gonderdik altin da takicam
onu ayri dusunmustum

Ben eşine ekstra bir şey alman gerektiğini düşünmüyorum. Evlerine bir hediye alabilirsin. Çocuğa ayrı bir hediye olabilir.

bence durumunuz varsa görümcenize altın alın
sonuçta eşinizin kardeşi

kilo durumu belli olsa üst baş alın diyeceğim ama ne zamandır görüşmüyorsunuz ve o evlenmiş kilo almış olabilir

Altın nasıl olur?
Bende ayni seyi diycektim dugun icin hediye goturmediyseniz altin götürün
Ikinci secenek evlerine tr de bulamayacaklari guzel bir eşya goturebilirsiniz antikaya falan meraklari varsa oda olabilir

Oyle cok cok abarti olmasin diyorsaniz ikisinede saat alabilirsiniz hani ciftler icin ozel tasarlananlardan

Yada balayina gitmemislerse balayi paketi :)

çeyizi için para gonderdik altin da takicam
onu ayri dusunmustum
O zaman normalde çocuklara aldığınız tarzda bişey oğlu için ve büyükler için ne ekliyorsanız damat bey ve görümceniz için bir arada da olsa olur çikolata falan. Çokta abartmaya gerek Yok bence. Her gelişinizde aynı şey beklenir çünkü eşit davrandığınız bilinsin yeter

Bende basladim hazirligaben olsam götürmeyebilirdim. Erkekler cok onemli degil bosver. Yada istiyorsan bi parfüm yada gömlek falan al.
aha beni en iyi sen anlarsin o zaman
gecen hafta biletleri aldik hindi gibi duusnuyorum napsma diye
son izine gittigimden beri ailey ye 4 ç_ocuk bilmem kaç tane gelin dmat vs katildi
off ya izine gitmesek iyi oalcak vallla :)

Düğünde bulunamadiginiz icin geldiginizde evlerine agir bir sey alabilirsiniz. (Hediyenizi gondermediyseniz tabiiki)

Onun dışında da madem simdiden akliniza düşmüş gorumcenizin aile bireylerine özel olarak küçük hediyeler hatrinizi kilacak seyler alsaniz güzel olur bence. Esine cocuguna ve gorumcenize.. belki birer kiyafet veya yasadiginiz yere özgü bir seyler olabilir.

Cocuga veya evine birsey alabilirsiniz. Cocugu sevindirin bence en temiz sevinen cocuklardir.

Bence parfüm olur hepsine zaten yapacağını yapmışsın. .Diğer paketlerin gibi çikolata şeker de ekleyebilirsin..tabi durumun iyiyse görümceye takı güzel. Olur

yani simdi damata gomlek alsam kayinlarima almamis olunca ayipmi olur
çay kahve çikolota vs turus eyler yetermi diyorsunuz

elektronik esyay girmek sitemiyorum,aile apartmaninda otuuryolar eltim kv vs, 4 tane almam lazim birine gotur birine goturme olmuyor (

ev hediyesinin yaninda gorumcenizin hosuna gidecek bir hediye alabilirsiniz.esine birsey almaniza gerek yok bence tabi yinede siz bilirsiniz..cok istiyorsaniz gomlek uygun olabilir fazlasina gerek yok bence..

13 yasindaki cocuga sirt cantasi alabilirsiniz hosuna gidebilir.Altinin yaninda neveresim takimi vs gibi ev hediyesi de alabilirsiniz.gorumenin esine hediye almaya gerek yok bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…