hediye sorunsali

Burada indirim lrr yeni başladı ay sonu na kadar tamamlamam lazım çocuk kıyafeti işini
Kahveyi 20 kutu almayı düşünüyorum anca yeter. Başka ne koyyon sen yanına

ayakkAbı alırım da dediğin gibi ayak numarasını bilmiyorum, ergenlik yaşı galiba hoşuna gitmezse beğenmeyecek boşa gıdefek
Bizim oğlan ergen olmadan bile beğenmez ama nevresim takımı kullanılır
En beğenmediğin nevresim takımını seç götür Eminim çok beğenecektir (görümcemin kızından biliyorum)

Bizim oğlan ergen olmadan bile beğenmez ama nevresim takımı kullanılır
En beğenmediğin nevresim takımını seç götür Eminim çok beğenecektir (görümcemin kızından biliyorum)
Hadi ya :))) ergenlik de öyle mi oluyor :)
Erkek ama aynı etki olurmykı :))

Az önce de ütü aldım. Geçen sene istemişti kv. Eltimle konuştum ütüsü yok doğru dedi. Eşimde 1 senedir ütüsüz mü duruyorlar mış dıyur :)) beni bekliyor kadın iyimi :)))

Elektronik başka bişey alma dedi başım gözüm üstüne dedşm bende
İçinden de öz anası olsa böyle mi derdi acaba dedim :)))))))))

aha beni en iyi sen anlarsin o zaman
gecen hafta biletleri aldik hindi gibi duusnuyorum napsma diye
son izine gittigimden beri ailey ye 4 ç_ocuk bilmem kaç tane gelin dmat vs katildi
off ya izine gitmesek iyi oalcak vallla :)
Bu hediye isi cidden cok fena ya valla.esimin ailesi yok zaten Turkiye de .uzaktan akrabalar var teyze eniste vs.kendi anne babam ve kardeslerime aliyorum sadece hediye.digerlerine de kahve cikolata yeter.giderken al gelirken getir nedir bu izincilerin cektigi ya .

Bence taa yurtdışından hediye alıp götürmeyin, gerek yok, eğer biraz nelere ilgisi olduğunu biliyorsanız gidince oradan bir hediye alıp, değiştirme kartı eklettirin, beğenmezse ya da uymazsa değiştirme imkanın olur dersiniz. Ama ne istediğni biliyorsanız, yurtdışında daha uygunsa öyle alın.

Hadi ya :))) ergenlik de öyle mi oluyor :)
Erkek ama aynı etki olurmykı :))
Ne biliyim zevklerimiz pek tutmaz ama bir kaç kere kıyafet aldım çok beğenmişti bende beğendiğimi almıştım gerçi ama kendi beğendikleri de benim en sevmediklerim öyle değişik karmaşık bir ilişki çözemedim :))
En güzeli nevresim takımı beğenirse kendi kullanır beğenmezse misafire kullanır elinde varsa hediye götürür her işe yarar yani

Burada indirim lrr yeni başladı ay sonu na kadar tamamlamam lazım çocuk kıyafeti işini
Kahveyi 20 kutu almayı düşünüyorum anca yeter. Başka ne koyyon sen yanına
Nerde kaliyorsun ki sen bizim isvicrede cafino var bizimkiler onu tadi hafif diye onu götürüyorum bir tanesi 550gram ya cok kilo maalesef. Ben cocuklari olana bikac parca kiyafet kahve cikolata ve burda bicaklar meshur oyle dusunuyorum baskada ne alinir ki bende bilmiyorum.

fransadayim
biçak hangisi solingen falanmi
bi sene o renkli takimlari goturdum uzerinde ic=sviuçre mali yaziyordu biçak takimi buyuk kutuda, gorunutsu sahanede biçaklar biseye yaramaz :))) ama eminim benden gorenler alanlar çok begenmistir ilk zamanlar :)

Victorinox Yanlis yazmadiysam bu markadir. Isvicrenin en iyi markasi budur bicak konusunda

Altın takacakmışsın zaten altın görümcen ve damadın olur ikisine ortak hediye olur.13 yaşında ki oğlu için de oyun olabilir eğer oyun oynamayı seviyorsa.

Ütü geliyor BİM'e alıversin ucuzca

Ütü geliyor BİM'e alıversin ucuzca
Oradaki eltime buradan eltim götğrmüştğ,onu çok beğenmiş ondan istedi. Aldım ama aynısı deil valla

ayağımdaki terliği bile istedi valla geçen sefer ortopedik markaydı vermedim bende, şimdi o terlıkdenn yenisini almak istiyorum ama yine aynı şey olur diye korkuyorum. Alıp kendi kızına gelinşne veriyor kullansa içim yanmayacak.

Altın takacakmışsın zaten altın görümcen ve damadın olur ikisine ortak hediye olur.13 yaşında ki oğlu için de oyun olabilir eğer oyun oynamayı seviyorsa.
Oyun bilemedim ne olsa, Nike falan bişey bulup eşortman takımı alıcam herhalde uyguna bulabilirsem. Eşim onada ne gerek var diyecek bıde ona dert anlat

12 ymiş yaşı

Yenile ama kutusundan çıkarma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…