- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Haklısınız . Kızmam tabikii . Elektronik mesela örnek verebilirmisiniz ? Öyle ps olsun yada başka birseye ilgisi yok arabasına teyp almak istiyordum ama ev hanımıyım istediği teyp 600 tlden başlıyor . Öneride bulunabilir misiniz? Aklınıza gelen varsa.Bana kizmayin lutfen ama konularinizdan hatirliyorum sizi, bence siz esinizi fazla simartmayin derim cok cabuk simarip havalanan bir tip gibi
Hediye olarak da ihtiyaci olan bir sey alirsaniz daha iyi olur. Elektronik bir sey de olabilir erkeklerin genelde ilgisini ceker.
Elektroşok cihazı mi alsamBirtane okkali bir sopa alin her tartismanizda uygulayacaginiz bir hediye
Oda olabilir canim senin isini daha iyi gorur:)Haklısınız . Kızmam tabikii . Elektronik mesela örnek verebilirmisiniz ? Öyle ps olsun yada başka birseye ilgisi yok arabasına teyp almak istiyordum ama ev hanımıyım istediği teyp 600 tlden başlıyor . Öneride bulunabilir misiniz? Aklınıza gelen varsa.
Elektroşok cihazı mi alsam
Bi site var. Kişiye özel ürünler yapan. Burdan isim vermk yasaktr belki. :) kapıda ödemesi, ürünleri ummamiyaaaa :)Bizimkinin de doğum günü geliyor bende şurada yerimi alayım
Coook iyi fikirrrBen bu yaz icin ailemle tatil ayarladim, universite ogrencisi oldugum halde parasini kendi cebimden odedim ustelik cokta pahali biyer degildi. Bodrumda hersey dahil cok guzel uygin fiyatli bir otel. Otelin adi Tenda, bodrum gumbette bulunuyo, biz 3 kisi 4 gece 5 gun 640 tl ye ayarladik :) yemekler felan hersey dahil bu fiyata ulasim haric :) 2 kisi fiyatinada baktim simdi 474 tl :) tarih olarak da 20-24 haziran...
Olur canim atarsan incelemek isterimmona özel bişey al. İlgilenrsen özelden site atarım
Özelden yazsana kuzu bana neresiymis orası merak ettimBi site var. Kişiye özel ürünler yapan. Burdan isim vermk yasaktr belki. :) kapıda ödemesi, ürünleri ummamiyaaaa :)
Bana da yaz mervecim @MrrrrveBi site var. Kişiye özel ürünler yapan. Burdan isim vermk yasaktr belki. :) kapıda ödemesi, ürünleri ummamiyaaaa :)
Almadim Kullanmıyor o yüzden düşündüm ama vazgeçtim canimAdının baş harflerinin oldugu kol dügmesi yaptırın eger daha once almadiysanız.
Almadim Kullanmıyor o yüzden düşündüm ama vazgeçtim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?