Hediye problemi

bence kostum almışsan bu adam içinde hediyedir. kendini vermiş gibi de olacaksın. extra hediyeye gerek yok.

Ben ismine özel cüzdan almıştım bikere en çok onu sevmişti düşünebilirsin belki.ikinizin başharflerinide yaptırabilirsin

Ben bir sey almadım. Alamadim daha doğrusu çünkü çalışmıyorum ve guzel bir sey almak isterdim alsam. Mumlar yakmistim pasta kestik bi de öptüm. Bu kadar. Sana tavsiyem kullanışlı bir sey alman. Neye ihtiyacı varsa onu al.

Canim senin esin disarida arkadaslariyla takilmayi cok seviyordu sanirim. Sevdigi birkac arkadasiyla beraber yemek yiyecegi bir yerde rezervasyon yap. Cogu bayan erkeklere hediye alirken kadin bakis acisiyla hediye aliyorlar ve sadece kendilerini tatmin ediyorlar. Erkek gozunde pek kiymeti olmuyor.

Buna dayanarak ufak maddi külfetli birsey alayim o halde .

Olabilir bence. Almasan da erkek acisindan sorun olmaz onlar boyle seyleri umursamiyorlar kadinlar gibi ama sen de dogum gununde sana bir sey alinmasini beklediginde ne var ki sen de bana almamistin diyemesin diye ufak da olsa bir sey al. Şık bir ic camasiri alabilirsin mesela seni bununla gormek istiyorum diye.

Evet erkekler esinden hediye beklemiyor. Bizim gibi triplenmiyorlar ben tras seti alabilirdim mesela

Kostüm le birlikte muhteşem olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…