- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Evet canım buda olabilir. Bunuda yazdımTuttuğu takımin formasi olabilir...arkasina da ismini yazdırabilirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım buda olabilir. Bunuda yazdımTuttuğu takımin formasi olabilir...arkasina da ismini yazdırabilirsiniz.
bence kostum almışsan bu adam içinde hediyedir. kendini vermiş gibi de olacaksın. extra hediyeye gerek yok.Eşimin hafta sonu doğum günü . Bu kez etkilenecegi bisey yaomak istiyodum. Güzel bir kostüm aldim
Yanina olmazsa olmaz pasta amaa hrdiye de tıkanıyorum
Saat, gözlük, kıyafet parfüm, tesbih tarzı şeylerin hepsini aldım simdi onun için ne almalıyım sizce ? Güzel kalıcı bir hediye istiyorum aynı zamanda anlamlı.
Yaratıcı, güzel fikirlerinizi bekliyorumm..![]()
Olabilir mi yani bu yeterli mi ?bence kostum almışsan bu adam içinde hediyedir. kendini vermiş gibi de olacaksın. extra hediyeye gerek yok.
Ben bir sey almadım. Alamadim daha doğrusu çünkü çalışmıyorum ve guzel bir sey almak isterdim alsam. Mumlar yakmistim pasta kestik bi de öptüm. Bu kadar. Sana tavsiyem kullanışlı bir sey alman. Neye ihtiyacı varsa onu al.
Buna dayanarak ufak maddi külfetli birsey alayim o halde .Canim senin esin disarida arkadaslariyla takilmayi cok seviyordu sanirim. Sevdigi birkac arkadasiyla beraber yemek yiyecegi bir yerde rezervasyon yap. Cogu bayan erkeklere hediye alirken kadin bakis acisiyla hediye aliyorlar ve sadece kendilerini tatmin ediyorlar. Erkek gozunde pek kiymeti olmuyor.
Olabilir bence. Almasan da erkek acisindan sorun olmaz onlar boyle seyleri umursamiyorlar kadinlar gibi ama sen de dogum gununde sana bir sey alinmasini beklediginde ne var ki sen de bana almamistin diyemesin diye ufak da olsa bir sey al.Buna dayanarak ufak maddi külfetli birsey alayim o halde .
Olabilir bence. Almasan da erkek acisindan sorun olmaz onlar boyle seyleri umursamiyorlar kadinlar gibi ama sen de dogum gununde sana bir sey alinmasini beklediginde ne var ki sen de bana almamistin diyemesin diye ufak da olsa bir sey al.Şık bir ic camasiri alabilirsin mesela seni bununla gormek istiyorum diye.
![]()
Evet erkekler esinden hediye beklemiyor. Bizim gibi triplenmiyorlarBuna dayanarak ufak maddi külfetli birsey alayim o halde .
Kostüm le birlikte muhteşem olur :)Olabilir bence. Almasan da erkek acisindan sorun olmaz onlar boyle seyleri umursamiyorlar kadinlar gibi ama sen de dogum gununde sana bir sey alinmasini beklediginde ne var ki sen de bana almamistin diyemesin diye ufak da olsa bir sey al.Şık bir ic camasiri alabilirsin mesela seni bununla gormek istiyorum diye.
![]()