Kendinize alamadığınız şeyleri, aydan aya zor yeten maaşınızı neden böyle savurursunuz anlamam
![Woman shrugging: medium-light skin tone :woman_shrugging_tone2: 🤷🏼♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fc-2640.png)
Ne gerek var, illa almak istiyosanız bütçenize uygun şeyler alın,
Ben zaten hediyeleşme olayını hiç sevmiyorum,eskiden ben de sizin gibi kime hediye alacaksam tarzına uysun, beğensin gereksiz kalabalık yaratmasın, aman işine yarayacak bişey olsun diye kendimi paralardım ama bi farkla, ben sizin gibi çok pahalıya kaçmazdım, ama karşılığında hep saçma sapan, bana hiç uymayan, tarzım olmayan, işime yaramayan sırf alınmış olsun diye alınan tonla şey birikirdi başıma, manevi yükünden de hoşlanmazdım ( o hediyenin bi karşılığı olmak zorunda çünkü bana göre) evdeki kalabalığından da rahatsız olurdum, artık çevremi tembihliyorum ben, bana hediye almayın kesinlikle kabul etmiyorum diye, hiç gerek yok, içimden gelir sevdiklerime çam sakızı şeyler alırım ama o kadar, bazı insanlar hediyeleşmeyi çok sever saygı duyarım ama ben sevmiyorum, gelen hediyeler benim hiç bir işime yaramıyosa ben napayım o hediyeyi, evdeki en ufak bi gereksiz kalabalığa yapı olarak zaten tahammülüm yok