• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye meselesi...

Kızlar yoksa siz kendi çiçeğinizi kendiniz almıyor musunuz😂 ben her hafta mutlaka çiçek alırım kendime evde çiçek varlığı hoşuma gidiyor diye😍

Kızlar selam,
10 senelik evliyim. Evliliğimiz boyunca eşimden hemen hemen hiç hediye almadım. İki sene önce doğum günümde kendi ağzımla istedigim için bileklik almıştı. Ama hem büyük oldu,hemde taşlı modelleri begenmedigim için değiştirip sade bir model aldım. Birlikte gittik zaten, ikinci aldığımız bilekliğide birlikte seçtik. Neyse geçen sene yine hediye almadı, 4 ay önce doğum yaptım onda da sormuştum şakayla karışık bana ne alacaksın diye, bakalım artık illaki birşey alırız dedi ama yine almadı. Dün oğlum dediki baba annemin doğum günü yaklaştı ne alacağız? Eşimin cevabı şöyle, "oğlum ben annene hediye filan almam, zaten beğenmeyip değiştiriyor". Şok oldum. Oğlumun yanında söylediği için mi bilmiyorum ama çok zoruma gitti. Hayır zaten almıyor, yıllardır evliyiz aklına bile gelmiyor, üstüne birde minnet ediyor. Neymiş ben aldığı bilekliği değiştirmişim. İyide o zaman hiç tepki vermedin, birlikte gittik değiştirdik, 2 sene sonra neyin bahanesi bu? Ayrıca o bileklikten önceki yıllarda neden almadın madem? Sanki yıllarca aldığı her hediyeyi geri çevirmişim , bana hiçbir şey begendirememişte Ayın 17 si doğum günüm ve inanın en ufak bir beklentim yoktu ama böyle söylemesine çok üzüldüm. Bir insan ufacık bir hediye almamak için neden bu kadar direnir, bahaneler uydurur? Baştan beri beklentisiz olmakta hata mı yaptım? Böyle alıştığı için mi şimdi benim için birşey yapmak zor geliyor? Yada ben abartıyor muyum?
Tırnağın kırılsa ağlayacaktın, bak o zaman nasıl kıymetli olurdun, erkeklerin bir çoğu masraf yaptığı kadınlara kıymet veriyor maalesef. Değersiz hissetmek çok onur kırıcı, dilerim düzelir eşiniz, rabbim yüreğinize ferahlık versin 🤍

Ya hediye sadece maddi değeri olan pahalı bir şey olmak zorunda değil ki. Ekonomik olarak hediye alacak durum yoksa da eş mutfağa girer bir kek yapar. Çocuğa annen için çiçek toplayabilirsin resim yapabilirsin der. Yani gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.
İnsanlar ailelerinde gördüklerini yapar beni en çok bu üzdü açıkçası. Eşiniz için de kötü konuşmak istemiyorum ama siz çok haklısınız.
Hediye diyince benim eşimin aklına sadece kuyumcu geliyor denense. Bu seferde başlıyor durumları biliyorsun vs. E ben senden altın kemermi istedim,neyin ajitasyonu bu? Çocuğa deki oğlum birlikte annene bir sürpriz hazırlayalım. Dediğin gibi bir resim birde çiçek al sana hediye. Ama o beni oğluma şikayet etmeyi tercih etti nedense.

Valla erkekler anlamıyor dümdüz söyleyeceksiniz. Ben hep hediyemi seçiyorum link atıyorum hatta kendi hediyemi alıp iban atıyorum , eskiden takı takmazdım almazdı son aldıklarını takınca baktım bir heveslendi sürekli alıyor her yerde de kocam aldı diyorum övülmekten çok hoşlandıkları için işe yarıyor. O almasa bile biri bişeye güzelmiş deyince eşim aldı diyorum böbürleniyor başta bu kadar hediye almıyordu övüldükçe arttı. Geçen doğumda hediye almamıştı bilmiyormuş öyle şeyler ben de bizde ayıp falan dedim şimdi alacakmış. Hatta böyle yapınca eline para geçince özel bir gün olmasa da alıyor yani diyeceğim o beğenmeseniz de aldığını kullanın değiltirecekseniz sonra bir bahane ile değiştirin övün böbürlensin sonra devamı geliyor. Değişiyorlar yani korkmayın

Hediye diyince benim eşimin aklına sadece kuyumcu geliyor denense. Bu seferde başlıyor durumları biliyorsun vs. E ben senden altın kemermi istedim,neyin ajitasyonu bu? Çocuğa deki oğlum birlikte annene bir sürpriz hazırlayalım. Dediğin gibi bir resim birde çiçek al sana hediye. Ama o beni oğluma şikayet etmeyi tercih etti nedense.
Evet akıllarına altın geliyor ama ben çikolata bile alsa çok seviniyorum o da artık markete de gitse bişi alıyor tepkilerimi bilerek abartıyorum. Dün kadınlar günü için defter getirmiş görünce çok sevindim zaten öğretmenler hep kırtasiye ürünü sever o bile hoşuna gitti. Küçük büyük herseye çok büyük tepkiler verince gaza geliyorlar 🤣🤣

Evet sordum. Sen ne zaman hediye aldın ki bana dedim. Sen sürekli geçmişi açıp beni suçluyorsun dedi bana. Tartışirken hatasını kabul etmemek için beni suçlu çıkarmanın yollarını arıyor. Her zaman yaptığı birşey bu.
Bu tarz soruları sevmiyorlar eskiden almazdın ben de hoşlanmazdım ama şimdi çok mutlu oluyorum falan deyin bence suçlanınca hiç yapmıyorlar baktınız olmuyor hediyenizi seçin atın ben öyle yapıp hediyen için teşekkürler hayatım diyorum 🤣🤣

Valla erkekler anlamıyor dümdüz söyleyeceksiniz. Ben hep hediyemi seçiyorum link atıyorum hatta kendi hediyemi alıp iban atıyorum , eskiden takı takmazdım almazdı son aldıklarını takınca baktım bir heveslendi sürekli alıyor her yerde de kocam aldı diyorum övülmekten çok hoşlandıkları için işe yarıyor. O almasa bile biri bişeye güzelmiş deyince eşim aldı diyorum böbürleniyor başta bu kadar hediye almıyordu övüldükçe arttı. Geçen doğumda hediye almamıştı bilmiyormuş öyle şeyler ben de bizde ayıp falan dedim şimdi alacakmış. Hatta böyle yapınca eline para geçince özel bir gün olmasa da alıyor yani diyeceğim o beğenmeseniz de aldığını kullanın değiltirecekseniz sonra bir bahane ile değiştirin övün böbürlensin sonra devamı geliyor. Değişiyorlar yani korkmayın
Değiştirdiğime bende pişman oldum zaten. Keşke kullanmasam bile bir kenarda dursaydı. Nankör ilan edildim.

Değiştirdiğime bende pişman oldum zaten. Keşke kullanmasam bile bir kenarda dursaydı. Nankör ilan edildim.
Ben de yaptım o hatayı bir kere ama artık yapmıyorum evde falan kullanıyorum dışarı çıkarken oraya uygun değil kıyafetime uygun değil vs diyorum sonra da şunları birleştirip her kıyafete uyan bişi alcam diyip elden çıkarıyorum bir yıl sonra falan

İşte böyle seveceksin kendini kızım 😂❤️
Şşttt tabi ki 😍 herkese de öneriyorum insan kendini çok iyi hissediyor 💕

Bence bunu böyle açık açık konuşun. Anlaşılmayacak bir durum değil.
Aslında sizin gönlünüzü ara ara alıyor olsa eminim böyle şeylere siz de takılmayacaksınız ama işte.

Bırde cıdden hedıye anlayışları farklı.
Benım esımde ne alsam begenmıcen diyor..
Aslında aldıklarına burun kıvırmamak lazım.
Gecen doğum günümde cıcek aldı ben küçük ilçede yaşıyorum pek güzel çiçekler yok.
Cıcekte uzun saplı otlar vardı çok beğenmedim 😀
Güzel tarafını görmeye baktım ama suratıma yansıdı hemen😀.
Biraz daha tolerelı olmak lâzım.

Valla erkekler anlamıyor dümdüz söyleyeceksiniz. Ben hep hediyemi seçiyorum link atıyorum hatta kendi hediyemi alıp iban atıyorum , eskiden takı takmazdım almazdı son aldıklarını takınca baktım bir heveslendi sürekli alıyor her yerde de kocam aldı diyorum övülmekten çok hoşlandıkları için işe yarıyor. O almasa bile biri bişeye güzelmiş deyince eşim aldı diyorum böbürleniyor başta bu kadar hediye almıyordu övüldükçe arttı. Geçen doğumda hediye almamıştı bilmiyormuş öyle şeyler ben de bizde ayıp falan dedim şimdi alacakmış. Hatta böyle yapınca eline para geçince özel o bir gün olmasa da alıyor yani diyeceğim o beğenmeseniz de aldığını kullanın değiltirecekseniz sonra bir bahane ile değiştirin övün böbürlensin sonra devamı geliyor. Değişiyorlar yani korkmayın
Benim sanırım geçmişten kalan çok fazla kırgınlığım var. Birde üstüne bu konuda laf söyleyince sakin kalamıyorum. Tartışıyoruz ondanda bir sonuç çıkmıyor işte. Ben şunu kabul edemiyorum, bir insan 10 sene boyunca hiç mi demez eşimi mutlu etmek için birşey yapayım diye.

Tırnağın kırılsa ağlayacaktın, bak o zaman nasıl kıymetli olurdun, erkeklerin bir çoğu masraf yaptığı kadınlara kıymet veriyor maalesef. Değersiz hissetmek çok onur kırıcı, dilerim düzelir eşiniz, rabbim yüreğinize ferahlık versin 🤍
Amin teşekkür ederim. Evet kendimi çok değersiz hissediyorum ve suçlusuda benim. Onu ben alıştırdim bu şekilde.

Canım çok üzüldüm senin adına benim kocam hey ay bişeyler almaya çalışır evoryadan takı sipariş ediyordu önceden o kadar çok takı aldı ki takı kutusu aldım bunun için artık çiçek gibi basit şeyler almaya başladı hep bir incelik yapar. Erkekler bu konuda çok hassas oluyor eğer beğenmediğini hissederse acayip moralleri bozukuyor seninkide beğenmedin sanmış.

Back
X