• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye karmaşası

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Hayırlı cumalar olsun
Tatlı mı tatlı bi derdim var her yıl düşünüp özene bezene birşeyler almak sanırım en güzel şey.
Birine hediye alırken ki heyecanım onun hediye açmasindankinden daha fazladır eminim hatta iddialıyım:KK28:
Geldi çattı eşimin doğum günü sayılı zaman kaldı tabiki güzel fikirlerinize ihtiyacım var.
Aslında aklıma bi bağlama almak gibi bir düşünce geldi.
Onuda şöyle izah ediyim türkü falan çalarken eşim şu bağlamanın sesine bak çok güzel . Çok özeniyorum keşke bende çalabilsem gibi sözlerini sık sık duydum. :KK75: şimdiye kadar klasik hediyelerin çoğunu aldım parfüm, kıyafet gömlek, ceket, kravat , kol düğmesi gibi şeyler . Geçen yılda arabasını çok seven bir insan olduğu için onun hoşlanacaği tarzda araba aksesuarlari ve tesbih almıştim .
Erkekler malum bizim gibi değiller ihtiyaçlarini almak gibi olmasın istiyorum 2 yıldır .
Aynı zamanda eşimi kursa yazdıracağım ondan habersiz ama gidebileceği gün olarak konuşmak şartıyla kursla .
Sizce nasıl fikir almalı mıyım :KK33:

Eşini sen tanırsın.
Mutlu olursa al tabii.
Benim kocamın işi olmaz mesela enstrüman ile.:KK75:

Ondan habersiz böyle bişey yapmanız abes bence. Ben de çello ya da keman ne hoş, ne güzel sesi, nasıl cool diyorum.. keşke ben de çalabilseydim derim, ama kursa yazılıp, o emeği vermek aklımın ucundan bile geçmez.

Eşiniz kaç yaşında ki? Böyle boş zamanı, başka hobileri var mı? Neyse Laale'nin dediği gibi siz daha iyi bilirsiniz eşinizi

Ondan habersiz böyle bişey yapmanız abes bence. Ben de çello ya da keman ne hoş, ne güzel sesi, nasıl cool diyorum.. keşke ben de çalabilseydim derim, ama kursa yazılıp, o emeği vermek aklımın ucundan bile geçmez.

Eşiniz kaç yaşında ki? Böyle boş zamanı, başka hobileri var mı? Neyse Laale'nin dediği gibi siz daha iyi bilirsiniz eşinizi
Şu sıra ağır sıkıntılardan geçiyor ve kafanızı dağıtmaya ihtiyacı var bolcada vakti var 1 saatini ayırabilecegini düşünüyorum. Konuyu açtıktan sonra az önce tv'de yine bir türkü çıktı sende bana söylesene dedim keşke dedi. Sonra hebe sende bana saz alırmısın dedi şimdi kendi ağzıyla söylemiş gibi oldu ama hediye olarak saçma mı olur diye sormak istediğim

ondan habersiz kursa yazdırmanız veya enstruman almanız uygun olmaz. ben de mesela çalabilsem derim ama şu an elime gelse oturup çalmaya uğraşmam veya benden habersiz haftanın bir gününü yiyecek bir zorunlu programa sevinmem. daha klasik şeylere yönelin. fazla abartmayın. konser bileti olabilir mesela.

Geçen doğumgününde ihtiyacı var diye telefon aldığım için, maddi kaygıya düşüp bir kafama atmadığı kaldığından mütevellit, artık hediyeyi verirken ve açtırırken ki heyecanı ölmüş biriyim..

O yüzden eşinizi en iyi siz tanırsınız der çekilirim..

Geçen doğumgününde ihtiyacı var diye telefon aldığım için, maddi kaygıya düşüp bir kafama atmadığı kaldığından mütevellit, artık hediyeyi verirken ve açtırırken ki heyecanı ölmüş biriyim..

O yüzden eşinizi en iyi siz tanırsınız der çekilirim..
Çok üzüldüm ne kadar kaba bu adamalr anlamış değilim sinirlendim . Geçmiş olsun

ondan habersiz kursa yazdırmanız veya enstruman almanız uygun olmaz. ben de mesela çalabilsem derim ama şu an elime gelse oturup çalmaya uğraşmam veya benden habersiz haftanın bir gününü yiyecek bir zorunlu programa sevinmem. daha klasik şeylere yönelin. fazla abartmayın. konser bileti olabilir mesela.
1 günü ölmeyecek ki 1 saat sadece. Ama genel olarak sanırım iyi bi fikir değil

Ben fikrinizi çok sevdim bence çok tatlı Emin’im çok mutlu olacaktır :KK68:

Ben kendimden biliyorum bilhassa gidip yazılamazdım türlü bahane bulurdum.ama eşim sürpriz yapsa bayıla bayıla giderdim hele ki seviyorsam.
Bir de eşiniz ufaktan çıtlatmış. Çok sevinecektir Emin’im :halay:

Çok zarifsiniz gerçekten :) enstrüman alma fikri çok güzel. Çok mutlu olacaktır eşiniz. Ancak ondan habersiz değil de, hediyenizi açtıktan sonra fikir alışverişi yaparak kursa gitmesi için teşvik edebilirsiniz. Böylece istediği kursa, istediği saatler aralığında gidebilir.

Ben fikrinizi çok sevdim bence çok tatlı Emin’im çok mutlu olacaktır :KK68:

Ben kendimden biliyorum bilhassa gidip yazılamazdım türlü bahane bulurdum.ama eşim sürpriz yapsa bayıla bayıla giderdim hele ki seviyorsam.
Bir de eşiniz ufaktan çıtlatmış. Çok sevinecektir Emin’im :halay:

Hevesi varsa saz mükemmel bir hediye kursuyla beraber. Bence bunu yapmalısınız

Biri bana boyle bir supriz hazirlasa bayilirim.

Çok zarifsiniz gerçekten :) enstrüman alma fikri çok güzel. Çok mutlu olacaktır eşiniz. Ancak ondan habersiz değil de, hediyenizi açtıktan sonra fikir alışverişi yaparak kursa gitmesi için teşvik edebilirsiniz. Böylece istediği kursa, istediği saatler aralığında gidebilir.

Ahh hepinize teşekkür ederim cok zarifsiniz :KK68:vazgeçmek üzereydimm bu düşünceden bende biri bana böyle birsey yapsa bayıla bayıla giderdim hatta keşke kendime de alsam birlikte ders alsak ama insan kendini erteliyor .Kursa yazdırmadan önce konuşup hediyeden sonra fikrini alarak yazdırmak daha mantıklı olacak çok heyecanlıyım . Umarim beğenir ve mutlu olur :KK73:

Hahah :) ay çok tatlısınız. Keşke benimki de sevse valla ütü fabrikası alırım
10 yillik evliyim daha utunun başına geçmedim desem yeridir ... cok sever ütüyü ama tek huyu biraz birikecek oyle seviyor ... gerçi ailenin erkekleri komsu esleri sitemli bayağı esime ... hatta babam kizi sana niye verdik utuyu o yapsın sonra annede benden utu istiyor diye kızmıştı:)

Back
X