• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye fikirleri ♡

babybergen1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
26
6
1
24
İyi akşamlar herkese :)
Sevgilimin doğum günü yaklaştı ama sizin hediye fikirlerinize ihtiyacım var ben de hem doğum gününde hem yıldönümümüzde ona aldığım ve hoşuma giden hediyelerimi paylaşayım sizler için de fikir olur☺️
İlk doğum gününde saat almıştım, ikinci doğum gününde çok istediği kanguru ceketlerden almıştım, yıldönümümüzde eski basım bir plak hediye etmiştim şarkının sözleri çok anlamlıydı, bir kere de ilk buluştuğumuz gün gökyüzünün görüntüsünü tablo haline getirtip ellerimi tuttuğun ilk gün gökyüzü böyleydi yazdırmıştım
Şimdi özel teraryum mu yaptırsam diyorum ama sanki bu yıldönümü hediyesi olur, doğum günü sadece onu ilgilendiren bir şey olmalı diye düşünüyorum yine ihtiyacı olanlar bu fikri de alabilir
Umarım işinize yarar, tavsiyeleriniz de benim için çok önemli🌸

İyi akşamlar herkese :)
Sevgilimin doğum günü yaklaştı ama sizin hediye fikirlerinize ihtiyacım var ben de hem doğum gününde hem yıldönümümüzde ona aldığım ve hoşuma giden hediyelerimi paylaşayım sizler için de fikir olur☺️
İlk doğum gününde saat almıştım, ikinci doğum gününde çok istediği kanguru ceketlerden almıştım, yıldönümümüzde eski basım bir plak hediye etmiştim şarkının sözleri çok anlamlıydı, bir kere de ilk buluştuğumuz gün gökyüzünün görüntüsünü tablo haline getirtip ellerimi tuttuğun ilk gün gökyüzü böyleydi yazdırmıştım
Şimdi özel teraryum mu yaptırsam diyorum ama sanki bu yıldönümü hediyesi olur, doğum günü sadece onu ilgilendiren bir şey olmalı diye düşünüyorum yine ihtiyacı olanlar bu fikri de alabilir
Umarım işinize yarar, tavsiyeleriniz de benim için çok önemli🌸
Teraryum kötü fikir
Hediye konusunda uyku arkadaşı orebilirsiniz
Benim eşim yastığa sarılmadan yatmaz ben ona uyku arkadaşı ördüm

Teraryum kötü fikir
Hediye konusunda uyku arkadaşı orebilirsiniz
Benim eşim yastığa sarılmadan yatmaz ben ona uyku arkadaşı ördüm
Ben çocuklarıma örmüştüm uyku arkadaşını🤗

Bu erkekler ne meret birşeyse arkadaş, adamlara hediye seçenekleri bile kısıtlı🤣

Bu erkekler ne meret birşeyse arkadaş, adamlara hediye seçenekleri bile kısıtlı🤣
Valla benim herkese hediye sexenegim kısıtlı. Hiç düşünemiyorum beynin duruyor

Allah'tan çiçek sepeti var da hiç bişey bulamayınca çiçek pasliyorum😂😂😂

Benim sevgilim “beraber alışverişe çıkalım alalım işte” demişti 😂😂😂 Aynen öyle yaptık. Hatta annem de ne alayım diye sorunca bunu diye gösterdi bir de😂😂 Aman en güzeli hiç uğraştırmıyor ama ben de sizin gibi özel şeyler düşündüğüm için el yapımı aşk kavanozları falan oluyor ya onlardan yapıyorum ya da öyle hediyeler alıyorum. Ekstra zaten kendisi beğeniyor kıyafet tarzı şeyler.

Back