Hedefim, branşımda ilk beş..

Ihtiyac a da gir arada :)

Vallahi çalışmiyorum yaa, inanın elimde değil. Olmuyor. Sanırım 6 yılın verdiği bıkkınlık

D damdan bakar mısın

Olağanüstü kanun hükmünde kararnameler 1971 değil miydi

Devlet denetleme kurumu 1982 ile gelmemiş miydi ilk

Eklentiler

• image.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 42
D damdan bakar mısın

Olağanüstü kanun hükmünde kararnameler 1971 değil miydi

Devlet denetleme kurumu 1982 ile gelmemiş miydi ilk
Uçmuş bunlar ama soruda bir sıkıntı var zira cumhurbaşkanı kararnamesi 82 direkt onu dikkate alıp seçenek elemek lazım

61 döneminde olup 82 de anayasaya giren mi demek istemiş çok net değil zira diyanet işleri 1924 te kurulmuş mesela ama 82 de anayasal kuruluş olmuş

Isg sınavına bir 6 gun kalmış kizin dramıni yaşıyorum şu an..

Kpss allaha emanet

Sizler ne napiyosunuz

Ben şimdi bayramdan geldim şenlik vs

Kpss gidiyor işteee

Mantık dersimiz başladı tekrarlar vs

Konu çalışmayı bitirdim diyorum tekrar ve test aşaması geldi amaaaa bir aydan az kaldı

Ben şimdi bayramdan geldim şenlik vs

Kpss gidiyor işteee

Mantık dersimiz başladı tekrarlar vs

Konu çalışmayı bitirdim diyorum tekrar ve test aşaması geldi amaaaa bir aydan az kaldı
Ben hala tarih calismaya baslamadim biliyor musun.. Bu sene benim kpss işi yalan oldu. Ve su an hiç umrumda değil. Cumartesi akşamına başlarım artık, ahh tarih vah tarih demeye

Allaha emanet artık.

Olduğu kadar, olmadığı kader.

Unut sen kpss yi isg yi düşün

Belki de az çalışmak daha iyi ben kendimi 2014 te daha hazır hissediyordum şimdi belki daha çok biliyorum belki denemeler daha yüksek ama kaygı da yüksek

Senin temelin yeter

Bak dün sabah 11 gibi evden çıkıp gece 10 da oturdum arada bir denemeye gittim onun dışında gezdim Kv yi gördüm vs vs

Ders vs çalışmadım şimdi de 11 de derse gitmem lazım sonrası da belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…