- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Benimde 3 sayfa tarih çıktı. Bir saat sürmedi. Çalışmıyorum yaBenden bugun bi saat tarih çktı. Buna da şukür
Ben de çalışmiyorm bu aralarBenimde 3 sayfa tarih çıktı. Bir saat sürmedi. Çalışmıyorum ya
Bu aralar Kasım ataması var ya korku heyecan vs vs hepsi üstümde. Memurlar netten çıkmıyorum. Inanilmaz gerginim.
Hos hayatim boyunca cok ders calisan biri olamadım ya neyse
ben tarihteyim :)Canlar nasıl gidiyorrrr??? Nerelerdesiniz?
Ben de çalışmiyorm bu aralar
Sen de haklisn ama atama gerginliği...
Yine de kendmzi toparlamamz lazm...
Butün günümüz boş değil mi napiyorz biz böyle?
Hasılatı arttrmak lazm.
Mat çözmek çok sinir ediyo beni çok sklyorm sen mat çözüyo musun?
Günde bir deneme yeter mi?
Canlar nasıl gidiyorrrr??? Nerelerdesiniz?
Matematigim iyi ama 23 yaptm...3 geo da boştuHer gün bir deneme cozersen hayli hayli yeter canım.
Demek sende matematiği iyi olanlardansin
Her konudan da soru çözmüş oluyorsun deneme olunca. Gayet iyi
ben tarihteyim :)
Matematigim iyi ama 23 yaptm...3 geo da boştu
Bi de kaliteli deneme bulmaliyim
Elimdekileri bitireyim ben de fem alıcam, bi de ygs çözsek guzel olur.Ya bana erkek arkadaşım almış işte mat iki kitap biri yargı öbürü ne hiç hatırlamıyorum
O iki kitap bitsin bundan sonra yaza kadar bende deneme cozecegim.
Şu an bilgim yok ama FEM falan iyidir diye dusunuyorum
Hangi denemeler var elinde?Elimdekileri bitireyim ben de fem alıcam, bi de ygs çözsek guzel olur.
Yargı seçilmiş 25 mat denemesiHangi denemeler var elinde?
Ben hastaneye gömüldümBugün burasi pek sessiz, inşallah herkes derse gömülmüştür
Ne için hastane? Kaçrdm galiba. Geçms olsun her ne ise... Ben bugun moral ve motivasyon depoladm artk daha iyiym. Yrn tam gaz insallah :)Ben hastaneye gömüldüm
Şimdi girdim eve.. yemek yiyip spor yapıcam. Gece de tarih bakacağım
Ne için hastane? Kaçrdm galiba. Geçms olsun her ne ise... Ben bugun moral ve motivasyon depoladm artk daha iyiym. Yrn tam gaz insallah :)
Evet canm benim sağ ol :) iyi ki varsnz, sayenizde... Birbrmze hep destek olalm , bu sureç böyle çekilir ancaÇooook güzel.. Çok sevindim senin adına. Çok kararsız kalmıştın çünkü ve bu da beyninde yer işgal ediyordu sürekli.
Yarından itibaren azimli Muzlu pasta göreceğiz
Evet canm benim sağ ol :) iyi ki varsnz, sayenizde... Birbrmze hep destek olalm , bu sureç böyle çekilir anca
Kesinlikle canımSende iyiki varsın.. Biz birbirimizi anlıyoruz, sanırım en onemlisi bu