- 21 Temmuz 2011
- 130
- 138
- Konu Sahibi hedefeksielli
Yüz yirmi kiloyum ve otuz beş yaşındayım. Pcos ve insulin direncim var. Oldum olası şişmanım. Normal kiloda yaşamak nedir hiçbir fikrim yok. Kilo uykumdan rutin yaşantıma kadar hayatımın her alanını etkiliyor. Bunu çözmek için çok mücadele verdim ama olmadı. Kendimce bir diyet ve spor programı uygulayarak kilo vermeye karar verdim. Her gün buraya bir şeyler yazıp menü paylaşarak biraz daha disipline olabilmeyi bir de olur da bu sefer başarılı olursam birilerine ümit kaynağı olabilmeyi istiyorum. Başka hiçbir amacım yok. Ne diyetisyenlere gidip hayal kırıklığı yaşamak ne spora başlayıp en fazla bir ay sonra bırakmak için isteğim yok. Oralarda diğer insanların bana bakıp kendi hallerine şükretmesine de... O yüzden her şeyi kendim yapacağım. Peşinen söyleyeyim programımda eksik/yanlış olacak, aksamalar zorlanmalar gerçekleşecektir. Hiçbir şey mükemmel değil ben hiç değilim. O yüzden dediğim gibi burası benim için yalnızca bir günlük. Önümüzdeki bir yılda kendime dair her şeyi değiştireceğim. Ne kadar ömrüm kaldı elbette bilmiyorum ama kalanın daha iyi geçmesi için elimden geleni yapacağım. Umarım en iyisi olur... Ha bu arada merhaba!
Son düzenleme: