- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 398
Baya ter atmissindir neguzelllöğlen karpuz ve peynir yedim ekmeksiz
1 saat yürüdüm bu sıcakta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya ter atmissindir neguzelllöğlen karpuz ve peynir yedim ekmeksiz
1 saat yürüdüm bu sıcakta
Geçmiş olsun canımİki gündür giremedim kızlar dedem hastaydı bugün 77 geldim adetimin 2. Günü sanırım ödem var vücudum da yüzüğün iyice oturdu parmağıma
Canım sen devam et diyetisyenine sonuçta eğitimini alan insanlar kaç senebenim kilom sizinkiler gibi makul seviyelerde değilki canım sizin üç beş kilo fazlanız var benim en az 40 kilo vermem lazım bu yüzden diyetisyene gidiyorum bide ben tüp bebek tedavisine başlayacam ancak doktorum dediki diyetisyene giderek vücundaki toksinleri, atarak yumurta kalitesini artıracak diye uygulasın sana bu yüzden uzman desteğine ihtiyacım var.
yoksa sağlıklı beslenme yada ne yiyip ne yememe konusunda bilgisiz değilim kendimde diyet uygulayabilirim ama sebeplerim var işte.
Bende iki küçük top dondurma yedim çok ama çok yorgunum haftasonu yorgunluğu çöktü iyiceYarım porsiyon el yapımı dondurma
Afiyet olsun. Evet sen baya yoruldun. İnşallah bu h.sonu dinlenebilirsin.Bende iki küçük top dondurma yedim çok ama çok yorgunum haftasonu yorgunluğu çöktü iyice
Inşallah cnm ama bu haftasonu da mutfak ve kapıların temizliği varAfiyet olsun. Evet sen baya yoruldun. İnşallah bu h.sonu dinlenebilirsin.
Seni azminden ve iradenden dolayı kutluyorumBugun;
Sabah (8:00)
Bol domates biber salatalik
Oglen(14:00)
Sekersiz soguk kahve ve 1 yesil elma
Ara (16:00)
Sekersiz ice tea
Aksam(19:00)
Füme somon etli salata
Gece(21:00)
Sade turk kahvesi
Spor: 10000 adim
Su 2lt civari
bende kutluyorum topigimizingururuSeni azminden ve iradenden dolayı kutluyorum
Seni azminden ve iradenden dolayı kutluyorum
Cok tesekkurler kizlaarbende kutluyorum topigimizingururu
Kızlar cuma günü 61,9(kıyafetli çünkü kıyafetsiz fark etmiyormuş maalesef)
Bugün 61,0
Ama şöyle 61,9 çıkan tartım ile bugünkü tartım 100 gr farklı tartıyor
Yani 800 gr
Ve 2 gün önce ödem falan vardı sanırım
Ondan kaynaklı diye düşünüyorum adetim yaklaşıyor git gide
Günaydınn
Inşallah cnm ama bu haftasonu da mutfak ve kapıların temizliği var
Birazcık çekirdek citliyom şimdi