- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Olur cnm sen yeterki iste şerefe:)Bana da çay bardağı falan kaldırsak olmamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur cnm sen yeterki iste şerefe:)Bana da çay bardağı falan kaldırsak olmamı
tişikkirlirOlur cnm sen yeterki iste şerefe:)
Maşallah ya topimigiz ne kadar güzel oldu maşallah çok mutluyum ben bu ortamı cuma takımında yakalayamamıştım ben hepinize katkılarınızdan dolayı sonsuz tesekkurler
Byygud nayt evribadi.
Ay cok tesekkurleer :)Kızlar bu haftada kupayı önce shamanqueen e kaldırıyoruz sonra da asya_01 e kaldırıyoruz
Tebrikler kızlar başarılarınızı tebrik ediyoruz bizde de olmasını diliyoruz harika iş çıkardınız
Çok kıskandım ama söylim :)
Hahahahaçık dışarı çıkkkk
Ben yine on küsür lokum yedim ama nieŞekerle aram yokki zaten benim
Ben gunde iki kazandibi 5-6 tane de gofret hatta ustune 3-4 pogaca yiyen insandim ama bir anda tak etti 14 gundur ne seker ne de hamurisi surmuyorum agzima kilolar dokuluyor ustumden :)Ben yine on küsür lokum yedim ama nie
Taze kaşar yemiştim
Canan kararayda yasakmış
Zaten bozuldu
Günüm çöpe gitti
Ne güzel tatlıyla aran yok
Keşke Benin de olmadaydı keşke
Tamam canımTamam cnm ekliyorum listeye seni
Benim de az önce tak etttiiiiiiiiBen gunde iki kazandibi 5-6 tane de gofret hatta ustune 3-4 pogaca yiyen insandim ama bir anda tak etti 14 gundur ne seker ne de hamurisi surmuyorum agzima kilolar dokuluyor ustumden :)
O hiçbişey yemiyor cnm onu örnek alma sen :)Benim de az önce tak etttiiiiiiii
Bana da yardımcı olabilir misin bu konuda
Biraz destek olsan da halletsem
Kurtulmak istiyorum
Canan karatay gibi mi besleniyorsun
Ben çok istiyorum
Ben kendi diyetisyenim oluyorum, kendi listemle kisin 46-47 kiloya kadar inmistim ama ilk zamanlar biraz zorlaniyor insan. Ben menulerimi cok kez paylastim burda bak istersen :)Benim de az önce tak etttiiiiiiii
Bana da yardımcı olabilir misin bu konuda
Biraz destek olsan da halletsem
Kurtulmak istiyorum
Canan karatay gibi mi besleniyorsun
Ben çok istiyorum
Hepimiz takilacaz peşine:)Ben kendi diyetisyenim oluyorum, kendi listemle kisin 46-47 kiloya kadar inmistim ama ilk zamanlar biraz zorlaniyor insan. Ben menulerimi cok kez paylastim burda bak istersen :)
SüperrrrBen kendi diyetisyenim oluyorum, kendi listemle kisin 46-47 kiloya kadar inmistim ama ilk zamanlar biraz zorlaniyor insan. Ben menulerimi cok kez paylastim burda bak istersen :)
ben geçen ay tam yapmıştım 6 kilo gitmişti.tamam varım.hedef koyalım yarın temmuz 1 agustos 1 de bakalım kaç kilo gitmiş olacakÇözüm bulmam lazım bu işe
Kesin kararla, azimle var mısın benimle
Ekmek, pirinç pilavı, şeker, tatlı yok
Çoookkkk zor biliyorum
Kilitleniyorum abartısız ama başarmalıyız bak kardeşim kurtulmuş , şuan şekersiz çay kahve ona tatlı geliyormuş
Kesin kararlılıkla var mısınnnnn
Sıkı bir takipleeee
oldum sonunda adaçayı içiyorum şimdiHmm bana iyi geliyordu ama herkezde ayni etkiyii yapmiyabilir tabi belki bi kac güne gelir daha cok olmamis
Öyle düsünme ne güzel 10 kilo vermissin onu yaptiysan devamida gelir hem cok güzel verdn bu haftada :)