- 21 Mart 2018
- 631
- 1.755
kızlar bn 40 dk yürüdüm sonrası 1 tabak bamya salata v 3 kaşık pilav ydim.2 tk çikolata sonrasında.kızlar bn hala adt olmadım
Adacayini denednmi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bn 40 dk yürüdüm sonrası 1 tabak bamya salata v 3 kaşık pilav ydim.2 tk çikolata sonrasında.kızlar bn hala adt olmadım
Başlangıç 15 haziran 68.8
15 gün oldu
Ulaştığım kilo 66.6
Bölgesel se spora ağırlık vermelisin cnm
vt 2 gün içtim glmdi ama hala.d kontrol hapı bitince 2 gün sonra olurdu.3. gün hala yokAdacayini denednmi cnm
Canım tebrik ederim çok güzel vermişsin yine bu hafta :)sizin öyle pek kilo yok kızlar yaa ben 10 kilo verdim daha bir o kadar da vermem lazım
yaa sorma bugün çok karamsarım biliyormusun?gözümde öyle büyüyorki ben hiç 38 bedene falan giremicem heralde diyorumCanım tebrik ederim çok güzel vermişsin yine bu hafta :)
Ben de hiç 50leri hiç goremicem sanırdım, çok uzak bı ihtimal gelirdi. Ramak kaldı ama. hem de çok uzun bi süreç oldu. 4 aydan fazla olmuş diyete başlayalı.yaa sorma bugün çok karamsarım biliyormusun?gözümde öyle büyüyorki ben hiç 38 bedene falan giremicem heralde diyorum
BencedeBen de hiç 50leri hiç goremicem sanırdım, çok uzak bı ihtimal gelirdi. Ramak kaldı ama. hem de çok uzun bi süreç oldu. 4 aydan fazla olmuş diyete başlayalı.
Demem o ki birakmadiktan sonra öyle yada böyle veriyorsun. Ki sen hiç kaçamak yapmıyorsun, çok güzel besleniyorsun. Olacak inan buna.
inşallahh başarabilirim bende.yaa aynen dediğin gibi diyorum heralde o günleri göremicem.mücadelede veriyorum ama bazen sabrım bitiyor.bugün çikolata ymeyeydim iyiydi arada kaçamak oluor yineBen de hiç 50leri hiç goremicem sanırdım, çok uzak bı ihtimal gelirdi. Ramak kaldı ama. hem de çok uzun bi süreç oldu. 4 aydan fazla olmuş diyete başlayalı.
Demem o ki birakmadiktan sonra öyle yada böyle veriyorsun. Ki sen hiç kaçamak yapmıyorsun, çok güzel besleniyorsun. Olacak inan buna.
sende mi inanıyorsun başaracağımaBencede
Ödemden gittiğini biliyorum ama olsunSüper tbrkler :)
Aynen öyle yapmaliym ama enazindan yinede 4 kilo vermek istiyorm hayirlisi
Elbette kendimden çok hemdesende mi inanıyorsun başaracağıma
Pazartesiye kadar beklicen bildirim yapmayanlar listeden cikaricam
iyiki varsınızzElbette kendimden çok hemde
ben yapmaya çalışıyorum ara ara kaçıyor amaKızlar şeker orucu tutan var mı