- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Sağol canım sana daBen de şimdi yapıcam
Afiyet olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sana daBen de şimdi yapıcam
Afiyet olsunn
Içinde zararlı bi madde bulunduyok değil bimden aldım farklı bir marka da kız niye toplatılmış ben duymadım hiç
bende kilo veren tum arkadaslari tebrik ediyorum msalah hepinize Veremeyenler icinde üzulmeyin bu hafta inşallh verirsiniz sitres yapmayinKızlar bu haftada kupayı önce shamanqueen e kaldırıyoruz sonra da asya_01 e kaldırıyoruz
Tebrikler kızlar başarılarınızı tebrik ediyoruz bizde de olmasını diliyoruz harika iş çıkardınız
Çok kıskandım ama söylim :)
Maşallah ya topimigiz ne kadar güzel oldu maşallah çok mutluyum ben bu ortamı cuma takımında yakalayamamıştım ben hepinize katkılarınızdan dolayı sonsuz tesekkurler
söylediğin iyi olduIçinde zararlı bi madde bulundu
canın hiç peynir zeytin falan istemiyor mu canım.hadi ekmek yeme tamam da kız insanın canı isterGunaydin kizlar 10 gibi kahvatimi yaptim tika basa doyana kadar domates salatalik biber yedim :) ustune pul biber ve kekik doktum :) yaninda cay
Sonrasinda sade turk kahvemi ictim, guzel gunler olsun :)
Aslinda peynir istiyorum ama aksam yemegine sakliyorum peyniri ve zeytini salatamda kullaniyorum :) hatta bu sabah babama sucuk ve kasarli omlet yaptim canim istemedi yanimda o yerken veya yaparken :)canın hiç peynir zeytin falan istemiyor mu canım.hadi ekmek yeme tamam da kız insanın canı ister
kızlar nörüyonuzz
Birazcik yuruyus yaptim sacimin boyasini yaptirdim pazara gidip ev ahalisi icin alisveris yaptim oglen yemegi yiyemedim bu yuzden :/ aksama mangalda balik var :)kızlar nörüyonuzz
güüünayyydııınnnnn
geçen hafta 75
bugün 73,6
fark 1,4
Kizlar merak ettim sizler kac beden giyiyorsunuz ben bugun alisverise ciktm aslinda ben 38beden giyiyorm ama bölgesel olark mutlu degilim hafif göbegm var ve üst kolumun incelmesni istiyorm yani bilmiyorm 61 kiloya düsersem bu olucakmi aslinda belkide Spora yogunlasip 2-3 kilo versem yetebilir
21 gün hiç şeker tüketmeyince bir daha canın istemiyormuş. Hatta şekerli şeyler tiksinç geliyormuş. Keşke yapabilsem.
Ben hala diyete baslayamadjm kizlar. Burada daha aktif olmaya calisicam artik, yoksa hic baslayamicam bu gidisle :))
Kahvalti 6-7 dilim karpuz ve ezine peyniri
Ogle starbucksin domatesli ekmek arasina beyaz peynirli ve kasarli sandvici + buyuk boy vanilyali frappuccino
Ara 1 paket buyuk boy ruffless
Dun yediklerimi yazmiyim, faciaydi :))