- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Sende cnmiyiki varsınızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende cnmiyiki varsınızz
O nekiKızlar şeker orucu tutan var mı
Çözüm bulmam lazım bu işeben yapmaya çalışıyorum ara ara kaçıyor ama
Şekerden arınıyorsunO neki
Ben bı akşam yemek niyetine 1 paket çikolata yemiştim, o hafta 1 kilo vermiştim :) kalori hesabına dikkat ettikten sonra bişey olmuyor. Arada olur yaniinşallahh başarabilirim bende.yaa aynen dediğin gibi diyorum heralde o günleri göremicem.mücadelede veriyorum ama bazen sabrım bitiyor.bugün çikolata ymeyeydim iyiydi arada kaçamak oluor yine
BencedeBen bı akşam yemek niyetine 1 paket çikolata yemiştim, o hafta 1 kilo vermiştim :) kalori hesabına dikkat ettikten sonra bişey olmuyor. Arada olur yani
21 gün hiç şeker tüketmeyince bir daha canın istemiyormuş. Hatta şekerli şeyler tiksinç geliyormuş. Keşke yapabilsem.O neki
vt 2 gün içtim glmdi ama hala.d kontrol hapı bitince 2 gün sonra olurdu.3. gün hala yok
yaa sorma bugün çok karamsarım biliyormusun?gözümde öyle büyüyorki ben hiç 38 bedene falan giremicem heralde diyorum
Şekerle aram yokki zaten benim21 gün hiç şeker tüketmeyince bir daha canın istemiyormuş. Hatta şekerli şeyler tiksinç geliyormuş. Keşke yapabilsem.
Açıklama yapmak zorunda hissediyor kız okadar üstüne gittik ki :)Iyi geceler kizlar aksam yemegim peynirli tavuklu salata (zeytin ve misir icerir)
Sonrasinda sade turk kahvesi ictim :)
Tamam cnm ekliyorum listeye seniKızlar kilo bildirimim 61.5
Kiz allah seni. açıklama yapmak için 3 satır yazı yazdım şekerle arası yokmuşŞekerle aram yokki zaten benim
:))Kiz allah seni. açıklama yapmak için 3 satır yazı yazdım şekerle arası yokmuş
çık dışarı çıkkkkIyi geceler kizlar aksam yemegim peynirli tavuklu salata (zeytin ve misir icerir)
Sonrasinda sade turk kahvesi ictim :)
Bana da çay bardağı falan kaldırsak olmamıKızlar bu haftada kupayı önce shamanqueen e kaldırıyoruz sonra da asya_01 e kaldırıyoruz
Tebrikler kızlar başarılarınızı tebrik ediyoruz bizde de olmasını diliyoruz harika iş çıkardınız
Çok kıskandım ama söylim :)