- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 53
- 46
Sende cnmiyiki varsınızz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende cnmiyiki varsınızz
![]()
O nekiKızlar şeker orucu tutan var mı
Çözüm bulmam lazım bu işeben yapmaya çalışıyorum ara ara kaçıyor ama
Şekerden arınıyorsunO neki
Ben bı akşam yemek niyetine 1 paket çikolata yemiştim, o hafta 1 kilo vermiştim :) kalori hesabına dikkat ettikten sonra bişey olmuyor. Arada olur yaniinşallahh başarabilirim bende.yaa aynen dediğin gibi diyorum heralde o günleri göremicem.mücadelede veriyorum ama bazen sabrım bitiyor.bugün çikolata ymeyeydim iyiydi arada kaçamak oluor yine
BencedeBen bı akşam yemek niyetine 1 paket çikolata yemiştim, o hafta 1 kilo vermiştim :) kalori hesabına dikkat ettikten sonra bişey olmuyor. Arada olur yani
21 gün hiç şeker tüketmeyince bir daha canın istemiyormuş. Hatta şekerli şeyler tiksinç geliyormuş. Keşke yapabilsem.O neki
vt 2 gün içtim glmdi ama hala.d kontrol hapı bitince 2 gün sonra olurdu.3. gün hala yok![]()
yaa sorma bugün çok karamsarım biliyormusun?gözümde öyle büyüyorki ben hiç 38 bedene falan giremicem heralde diyorum![]()
Şekerle aram yokki zaten benim21 gün hiç şeker tüketmeyince bir daha canın istemiyormuş. Hatta şekerli şeyler tiksinç geliyormuş. Keşke yapabilsem.
Açıklama yapmak zorunda hissediyor kız okadar üstüne gittik ki :)Iyi geceler kizlar aksam yemegim peynirli tavuklu salata (zeytin ve misir icerir)
Sonrasinda sade turk kahvesi ictim :)
Tamam cnm ekliyorum listeye seniKızlar kilo bildirimim 61.5
Kiz allah seni. açıklama yapmak için 3 satır yazı yazdım şekerle arası yokmuşŞekerle aram yokki zaten benim
:))Kiz allah seni. açıklama yapmak için 3 satır yazı yazdım şekerle arası yokmuş![]()
çık dışarı çıkkkkIyi geceler kizlar aksam yemegim peynirli tavuklu salata (zeytin ve misir icerir)
Sonrasinda sade turk kahvesi ictim :)
Bana da çay bardağı falan kaldırsak olmamıKızlar bu haftada kupayı önceshamanqueen e kaldırıyoruz sonra da
asya_01 e kaldırıyoruz
Tebrikler kızlar başarılarınızı tebrik ediyoruz bizde de olmasını diliyoruz harika iş çıkardınız
Çok kıskandım ama söylim :)