- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum canim olum diyeti demeyelim de az yiyorumCok iyiymis, odem mi attin yoksa olum diyeti mi
Keske yemeseymissin evet ama illa ki kacamaklar oluyor. Benim 3 gunde 3 kilo almisligim var kacamak yuzunden o yuzden cok pisman olma, beterin beteri var
Ben siz olmasaniz asla yapamazdim kizlar iyi ki bu topigi bulmusum beni motive edenler sizlersiniz :)laf aramızda bende çok kıskanıyorum hatta gıcık olmaya başladım dermişim kıskanıp motive olalım cnm
saygıyla önünde eğiliyoruz shamanqueen
Farkettim canimshamanqueen baya dedikodunu yaptık he :))
ayy gerçektenmi bizimde etkimiz olduysa ne güzell iyiki sende gelmişsin cnmBen siz olmasaniz asla yapamazdim kizlar iyi ki bu topigi bulmusum beni motive edenler sizlersiniz :)
Başlangıç 15 haziran 68.8Gecen haftayida yazarsan daha iyi takip ederiz cnm :)
Vay be süper gitmis :) sanirim bende sana katilmaliyim
3 hafta yiyerek iyi gene cok fazla degil benim daha büyük bi potansiyelim oldugna eminim
Cok güzel cnm tbrkler. Keskeleri bosvwr bu hafta daha iyi olur insallah
Cok güzel siskinlik olmasina ragmen eksidesin :)
Süperr tebrikler cnm
teşekkürler cnm senindeSabah kahvaltisi tamamen doyana kadar domates salatalik biber ve cay :) gununuz guzel gecsin :)
bu hafta kupa senin sanırım cnm tebrikler
bir iki arkadaşım geldi bir kahve keyfi yaptıknerdesiniz kızlar napıyonuz
afiyet olsun canımm5 tane hurma yiyorum şimdi
oo bende dün yedim kalanıda bugün yerim belkipaşayı uyuttum evi şöyle bir topladım yemek yapıyorum şimdi.akşama bamya var