- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Evet maalesefffherşey guzelde ekmek faxla olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesefffherşey guzelde ekmek faxla olmuş
dikkat et canim kendineBugun boyle oldu ya normalde bu kadar az yemiyorum
İyi geceler canim benim❤Iyi geceler herkese kizlar
Arada olursa sıkıntı yok ama devamlılık işi bozar cnmSabah çok hevesli başlamıştım
1 haşlanmış yumurta
3 çeri
1/3 salatalık
Öğlen 1,5 kepçe şehriye çorbası
1 kepçe patates yemeği
Sonra yattım falan ha gayret devam derkeeen
Akşam:
1 kepçe şehriye çorbası
1 yk patates yemeği
2 yk pilav ya da 3
2 tavuk(çıtır dedikleri)
6,30 falandı akşam yemeğimiz ve canım aşırı Tatlı istiyordu
Çok küçük bir dilim frambuazlı cheesecake yedim hazır sade kahve ile
Akşam da bir avuç çekirdek
Çok üzgünüm
inşallah düzelir cnm herşeygünaydın kızlar vala daha bakıyorum beni unutmayın ,haftasonu arkadaşın düğünü vardı onada zayıflayamadım elbise giycektim ama yanlarrr fena patladı gitti artık pant bluz gider giyerim bu arada rejime çok dikkat edemyrum acayıp yoğun stresliyim 3 kişinin işini yapıyorum içtiğim kahve çikolatanın haddi yok su içmeyide bıraktım aklıma su içmek gelmiyor temmuzda inş bomba gibi gelirim tekrardan .bi ara dün stresten sırtımın gerindiğini hissettim o neydi anlatamam
bende yarımdan fazla simit yedim günün geri kalanını güzel geçirelim inşallahGünaydın Kızlar,
sabah kahvaltım,
kalkar kalkmaz ılık limonlu su
tatlı kaşığı çörekotu yağı
2-3 damla sirkeli su
Kahvaltı;
chiatohumlu süt,1 cy kasgı bal,1cay kasgı limon ama süt sıcaksa limon sütü keser soguk içiniz
işyerine geldm arkdsımın babannesı vefat etmıs okumadanherkese kucuk evpoğaçası getırmıs ne guzel baslamıştım ayıp olur dye 1 tae attım agzıma ıcdan azabı cekıyorum şuan keske yemeseydım:)
Allah beterinden korusun. Yine asilirsin ayağın duzeldikten sonraÖylede hiç ama hiç mutlu değilim bi hedef koymuştum kendime herşey alt üst oldu
yoo bazı diyetisyenler ara öğün olarak yarım simit veriyor ben ana öğünde yedimdiyet yaparken en sevmedğim şey dilediğince simit yiyememek( gercekten cok kalorili canım simit ceyrek ten fazlası zarar
inşallah cnm yaAllah beterinden korusun. Yine asilirsin ayağın duzeldikten sonra
bende yarımdan fazla simit yedim günün geri kalanını güzel geçirelim inşallah
ben hiçbir ekmek çeşidini yemiyorumkiCeyrek simit 1 dilim ekmek yerine geciyormus yani 2 dilim ekmek yemissin cok normal tek sknti beyaz undan olmasi :)