- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Hiç hem de memleketten geldik dolap boştu sağlıklı hiçbir şey yoktu bu sabah kahvaltısı da öyle oldu(Afiyet olsun ama bunlar hic olmamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç hem de memleketten geldik dolap boştu sağlıklı hiçbir şey yoktu bu sabah kahvaltısı da öyle oldu(Afiyet olsun ama bunlar hic olmamis
Canım tartı günü eklersin inşallahBide seni listeye ekliyecekmiydik cnm
Güzelmiş canım menünKızlar akşam yemeği
3 kasik fasulye
4 kasik yoğurt
Fırın lanmis kabak domates az tavuk
Ahhh ahhh bugün alışveriş yapacağız yapınca başlayacağım yoksa verdiklerimi alacağımsen naptinnn. Hemen cizgi cek kapat bugunu takili kalirsan olan oldu ziyhniyetiyle devam eder yersin. Yarin hafif birgün olsun
Canım güzel olmuşEki Görüntüle 2160744 İyi akşamlar kızlar
Daha doğrusu iyi geceler ve menümle sporum
Yaa hedeflerimiz aynı neredeyse liliyaa şu an kaç kilosun :)Benim hedef önce 58, sonra 55 ve sonra 52. 55 bile yeter bana. 52 olursam cabası olur. Kimse sormadı ama belirtmek istedim. :)
Eveet ama eğer bir rahatsızlığın varsa çok yeme canımGunaydin kizlar bol domates bol salatalik 5 tane de aci biber yedim kahvaltida
Aci yemek metabolizmayi hizlandiriyor diyorlar sizce dogru mu?
Şu an kaçtın :)Benimki 60 kg
66kgŞu an kaçtın :)
Tut kendini sen en irademizlisin cnmKizlar tekrar merhaba evime geldim normalde yurtta kaliyordum bir geldim pogacalar borekler tatlilar dondurmalar var irademi tutuyorum ama bana destek olun
bende senin gibiyim bugün ama güç bela evi temizledimidrar yolu enfeksiyonu için tedavini gör canım gittinmi dr aBen çok halsizim kızlar ya zoraki evi supuruyom topluyom niye böyle oldum bilmiyorum bacağım düzelmedi bi yandan .havalardanmi yoksa kansizigim mi arttı bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonunda arttı offf
Yarın tahlil yaptırıcam cnm ama ben biliyorum enfeksiyon arttı müthiş yanma varbende senin gibiyim bugün ama güç bela evi temizledimidrar yolu enfeksiyonu için tedavini gör canım gittinmi dr a