Inşallah cnm benim iki hafta kaldı tatile asılmam lazimSlm kızlar isim yeni bitti. Dip köşe temizlik yaptım yürüyüş e aksam cikacam. Beslenme olarak gayet hafif bir gün oldu. Şimdi kahvemi yaptım içerken gerçekçi bir çizelge yaptım kendime. Kendimi sıkma dan Diyetten sıkılmadan devam edeceğim bir çizelge oldu.öteki türlü motive düşüyor yerimde sayıyorum. Hedefe ulasicam Allah in izniyle
Evet bu ara çok sakin burasiBende temizliği bitirdim bi avuç leblebiyle bi soda içiyorum neden kimsede ses yok
Geçmiş olsun cnm limon sıkıp içmeyi deneKızlar iki gündür midem çok bulanıyordu neyseki şimdi iyiyim ama su içemiyorum çok fazla tadı acı geliyor
Geçmiş olsun cnm limon sıkıp içmeyi dene
Afiyet olsun:)Denedim canım iyi geldi gerçektende
Günaydın bende türk kahvesiyle başladım ilaç içtiğim için bi lokma simit attım ağzımaGunaydin kilaz sabah bir turk kahvesi ve birtane kayisi ile gune basladim. Herkese hayirli guzel gunler...
hayırlısı cnm sıkma canınıkızlar regl oldum, cumartesi sabah 58,30 e kadar indim bu sabah 58,90 oldum inş reglden dir,+300+400 gram ama acayip iştahım kesildi,canım hiçbişe yemek istemiyor,regl oldum diye bu ayda bebiş hüsranı yaşadık yarın iyibir doktora gidiyorum hakkımızda hayırlısı
Gözün aydın canımhadi kontrol tartıları alayım kızlar bende 63.800 çıktım 63 lü rakamları gördüm nihayet
saol cnmcmGözün aydın canım