- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
olmuyor çok sinir stres var artık yoruldum malum bebişte istiyoruz biraz kafam rahat olsun diorumNeden ayrıldın canım. Tabii öyle Rabbim Her zaman hayırlısını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmuyor çok sinir stres var artık yoruldum malum bebişte istiyoruz biraz kafam rahat olsun diorumNeden ayrıldın canım. Tabii öyle Rabbim Her zaman hayırlısını versin
kızlarr günaydın vala çok iyi çıktım tartıda geçen hafta ve pazartesi dahil 59,700 çıktım hep bugun 58,60 inanamaaaadım 5 günde 1,10 verdim sade sabahları iyi bir kahvaltı öğlen normal yedim aksamda çorba kasesi kadar ne ymk varsa dün aksam hatta 3 köfte 1 çorba kase makarna yidim pazartesi salı hatta şeker komasına girecek kadar şeker yidim son 3 gundur tatli yemedim geceleri bitki çayı içtim yatmadan
Ya bize noluyor böyle hepimiz yerimiz saydik neredeyse bu aygünaydın kızlar ben yerim de sayıyorum kilom sabit
Bu ay hepimize uğursuz geldi benceÇok sinirlerim bozuk
Tam 87 kilo çıktım.
İnanilir gibi değil.
Aç karnına limonlu Yeşilçay içtim
Kahvaltı
Az havuç rendesi, bol maydanoz ve 11 zeytin , 1 dilim tam buğday ekmeği
İnşallah canım inşallah.bi silkelen ip kendimize gelelim. Başta hepimiz daha hirsliydikkahvaltı yı iyi yapıyorum ,iki dilim Trabzon ekmeği tost mak kızartıyorum, ama küçük dilim ,bir yumurta peynir zeytin domates salatalık ne varsa öğlen menü çorba ekmek olcak aksamda çok yemem yarını dışarda geçiricez fasfood yeriz sanırım 16 ağustosta memlekete gidiyorum bu sefer yine tatil bayram ordada ins 2 kg verip dönerim eşim gelmicek çünkü iyice zayıf dönmek istiyorum işyerinden çıktım 31 ağustosa kdr dur dediler bende takılıyorum daha aktıf olurum burda yine
Bende ağustos 5 e hedef koymustum yalan oldu. Direnicez. Ben anlamıyorum yürüyüş te yapıyoruz yedigimizide yakıyor uz ama takiliyoruz yinedeewet benim tatil yaklaştı ağustos 5 te ama ben veremicem diyip saldım sanırım ama yediklerimde abartı değil azda olsa spor yada yürüyüş yapıyorum