- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Evet tabiimenemeni ekmeksiz yedin değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tabiimenemeni ekmeksiz yedin değilmi
kahvaltı yı iyi yapıyorum ,iki dilim Trabzon ekmeği tost mak kızartıyorum, ama küçük dilim ,bir yumurta peynir zeytin domates salatalık ne varsa öğlen menü çorba ekmek olcak aksamda çok yemem yarını dışarda geçiricez fasfood yeriz sanırım 16 ağustosta memlekete gidiyorum bu sefer yine tatil bayram ordada ins 2 kg verip dönerim eşim gelmicek çünkü iyice zayıf dönmek istiyorum işyerinden çıktım 31 ağustosa kdr dur dediler bende takılıyorum daha aktıf olurum burda yine
Evet tabii
hiçbişey yemek anoreksiyaya götürür cnm doğru değil daha önce 57 kg düştüm yıllar önce bende öyle hiçbişey yiyemiyordum ağzıma bi lokma alıyordum kusuyordum onu bi daha yaşamak istemem
olmuyor çok sinir stres var artık yoruldum malum bebişte istiyoruz biraz kafam rahat olsun diorum
Kahvaltı 2 has yumurta salatalik peynir domates çay 2 dil karpuz.şimdi kahvemi yapıyorum
tamam cnm bu hafta pas geçtik seniMerhabalar. Ben yaz okuluna geldim biliyorsunuz ne yazik ki burda dikkat edemiyorum:) tartilamadim da dondugum vakit insallah daha dikkatli olacagim
Çok sinirlerim bozuk
Tam 87 kilo çıktım.
İnanilir gibi değil.
Aç karnına limonlu Yeşilçay içtim
Kahvaltı
Az havuç rendesi, bol maydanoz ve 11 zeytin , 1 dilim tam buğday ekmeği
bazı diyetisyenlerde aksine karpuz öneriyor su oranı fazla olduğu ve tokluk yarattığı için ben ikilemdeyim açıkçasıkarpuzdaki şeker oranı çok fazla olduğu için diyette pek önerilmiyor canım bilgin olsun
bazı diyetisyenlerde aksine karpuz öneriyor su oranı fazla olduğu ve tokluk yarattığı için ben ikilemdeyim açıkçası
bu hafta kilo verenleri tebrik ediyorum kupalarını koydum isimlerinin yanına
CANIM 10 KİLOYU VERDİĞİMDE O DURAKLAMAYI BENDE YAŞADIM. PES ETME AYNEN DEVAM...Senle aynı psikolojiyi yasiyordum 2 saat önce sine kadar.resetledim kendimi. Niye tukeneyim yaa millet hayatını yaşıyor canım hemde nasil. Yok artık ben 2. Raunta geçtim. 10 kiloyu nasıl verdiysem devamida gelir. Sende silkelen söyle bir kalk bir kahve yap kendine hayatını gözden geçir düzeltmeleri yap ve devam et
Tesekkurleeer :)
1.eve internet baglatip ingilizcemi gelistiricem kpss ye calisicamSenle aynı psikolojiyi yasiyordum 2 saat önce sine kadar.resetledim kendimi. Niye tukeneyim yaa millet hayatını yaşıyor canım hemde nasil. Yok artık ben 2. Raunta geçtim. 10 kiloyu nasıl verdiysem devamida gelir. Sende silkelen söyle bir kalk bir kahve yap kendine hayatını gözden geçir düzeltmeleri yap ve devam et
amin Allah herkesin gönlüne göre versininşallah bebişine kavuşursun canım
hiç kupa alacagımı düşümezdim vala praavooo bana haftaya hedef 57,50 inş gerçi regl olcam 2-3 gün içinde ı haftya belki kilom çok çıkar bekliyip görcezz
Bak gordunmu...Şimdi yola devam1.eve internet baglatip ingilizcemi gelistiricem kpss ye calisicam
2.spora yazilicam
3.kendime vakit ayiricam