- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Hemen içiyorum.geçmiş olsun cnm ada çayı iç çok iyi gelir
bide azcık balın içine zencefil zerdeçal ve az limon damlat onu ye süper iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen içiyorum.geçmiş olsun cnm ada çayı iç çok iyi gelir
bide azcık balın içine zencefil zerdeçal ve az limon damlat onu ye süper iyi geliyor
Gecmis olsun canim.Boğazı min ağrısından oluyorum.limonlu ılık su içiyorum. Paşa uyansin sağlık ocağına gidicem.
Canim duygu durumun nasil oldu daha iyi misinSade bir kahve yaptım şimdi. Kendime gelmem lazım
Biraz daha iyiyim. Çocuğum için iyi olmak zorundayım yavrum zaten bir ben varım etrafında oda çocuğu huzursuz etmek istemiyorumCanim duygu durumun nasil oldu daha iyi misin
Sen harika devam ettin canım. Darısı bizeKahvalti ediyorum (kahvalti olmaktan cikti aslinda ama) kirmizi biber domates salatalik ve cay :) hic enerjim yok uc gundur benim ya dun 36 beden pantolon aldim o biraz mutlu etti :)
Bende yerimde sayiyorummm malesefff.Mrb kizlar nasil gidiyor yarn cuma :) ben gbi yerinizde saymiyorsunuz insallah
e bişey yemiyonki kalmaz enerjin tabiKahvalti ediyorum (kahvalti olmaktan cikti aslinda ama) kirmizi biber domates salatalik ve cay :) hic enerjim yok uc gundur benim ya dun 36 beden pantolon aldim o biraz mutlu etti :)
Haklisin. Bi 55 olayim tam kendime odul vericem istedigim bisey yicem. Canim cok kremali tavuklu makarna veya manti cekiyor ikisinden birini yiceme bişey yemiyonki kalmaz enerjin tabi
hiçbişey yemek anoreksiyaya götürür cnm doğru değil daha önce 57 kg düştüm yıllar önce bende öyle hiçbişey yiyemiyordum ağzıma bi lokma alıyordum kusuyordum onu bi daha yaşamak istememKızlar arkadaşımın kuzeni kız benden kilolu ydu 1 aydır gormuyordum bugün gördüm kız resmen erimiş 1 ayda. Arkadaşıma sordum spora gitmiş bide hiçbişey yemiyormus imrendim ya ne yalan soyleyim