Bazen öyle olur hayat bu çok zor bende anne ve babamı erken kaybettim neler cektim bir ben bir Rabbim bilir ama zaman herşeyin ilacı Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez az sabır kuzum hepsi geçecek yavruna odaklan onun sadece sana ihtiyacı varHep üst üste geliyor biliyormusun.
Yalnız kaldım bir oğlum bir ben.Bazen öyle olur hayat bu çok zor bende anne ve babamı erken kaybettim neler cektim bir ben bir Rabbim bilir ama zaman herşeyin ilacı Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez az sabır kuzum hepsi geçecek yavruna odaklan onun sadece sana ihtiyacı var
Neden ayrıldın canım. Tabii öyle Rabbim Her zaman hayırlısını versinkızlarr işimden istifa ettim bugün yarın durum iyice netleşecek artık hepten zayıflamam lazım iyi görünümlü kıyafetlerim olmuyor iş görüşmeleri vs başlıcak bayramdan sonra hakkımda hayırlısı olsun
Sağlık olsun cnm daha iyi bi işin olur insallahkızlarr işimden istifa ettim bugün yarın durum iyice netleşecek artık hepten zayıflamam lazım iyi görünümlü kıyafetlerim olmuyor iş görüşmeleri vs başlıcak bayramdan sonra hakkımda hayırlısı olsun
Diyet lazanya nasil oluyor canimBende bizimkilere lazanya yaptım kendinede diyet lazanya :) 3 dilim yedim azcıkta öbürünün tadına baktım
Lor peynir kıyma yerineDiyet lazanya nasil oluyor canim
geçmiş olsun cnm ada çayı iç çok iyi gelirBoğazı min ağrısından oluyorum.limonlu ılık su içiyorum. Paşa uyansin sağlık ocağına gidicem.