- 21 Mart 2018
- 631
- 1.755
Cuma günü 105.7
Bugün. 105.5
Fark. - 200 gram
Güzel :)
Boyum 170e yakin. Hedefim de 55 :) 1 kilom kaldi
Waww tebrikler valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü 105.7
Bugün. 105.5
Fark. - 200 gram
Boyum 170e yakin. Hedefim de 55 :) 1 kilom kaldi
bende kestirecektim burda salı günü kapalı kuaförlerKizlar bende sacimi kesdirdm bugun biraz bi yenilik degisiklik ruhum acildi
öğeleye bi kase ev yğurdunun içine 7 hurma doğradım az chia tohumu katıp yedim bi paket eti form zeytinli kinoalı çubuklardan yiyorum iş yerinde tekim canım sıkılıyor
Kizlar bende sacimi kesdirdm bugun biraz bi yenilik degisiklik ruhum acildi
Yaa uzun sac cok guzeell benim saclarim uzamiyor hep omuz alti bir de kivircik cok isterdim boyle uzuuun :)bende kestirecektim burda salı günü kapalı kuaförler
adımsayar mı var cnmSelam kizlar bissuru sey yaptim bugun ama sadece 3000 adim atmisim daha bi de oyle trafik vardi ki :/ dun erkek arkadasimla tartistik bugun birbirimizin gonlunu alabiliriz insallah yanina gidiyorum simdi vapura bindim. Sabah bol domates salatalik biber yedim oglen bisey yiyemedim islerden dolayi aksama bol tavuk yicem biraz kaslarima takviye olsun
Evet canim telefona yukledim gayet guzel dogru sayiyor kac kalori yaktigimi da gosteriyoradımsayar mı var cnm
ücretlimi adı nedir uygulamanınEvet canim telefona yukledim gayet guzel dogru sayiyor kac kalori yaktigimi da gosteriyor
Niye boylesin canın bişeye sıkkın ondan heralde anlatsana rahatlarsinSabahtan beri 1 kase yoğurt yedim sadece
Yok diyetteyimNiye boylesin canın bişeye sıkkın ondan heralde anlatsana rahatlarsin
HahahahaaYok diyetteyim
Bu baş ağrısı nedir musallat oldu bana ya aglicam nerdeyse o kadar çok ağrıyor
StepsApp ismi ucretsiz canim indir bence uzun suredir kullaniyorum benücretlimi adı nedir uygulamanın