Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm ben şimdilik artıdayım regl den dolayıKahvaltım
2 h.yumurta domates salatalık kapya biber
Peynir ve çay.
Yarın belki 57.9 'u görürüm belllki :)
hahahaKıyamam domateş rahatşız mı etmiş miçeni oyy
AA diyetisyen dediyse tamam :) bünye şaşırtmaca demeeek:)Sabah 7 gibi uyanıyorum canım diyetisyenim bu hafta kahvaltı yok dedi o yüzden kahvaltıyı öğlende yapıyorum
Yaa geçmiş olsun canım ay geçmiş mi denir bilemedimMalesef onlardan yiyemiyorum canım midem bulanıyor yoğurtla sadece yulaf ve pul biberi karıştırıp yiyebiliyorum diğer sütle karıştırılanlarda bende mide bulantısı yapıyor
Herhalde öyledir canım bugün kontrolüm vardı cihazı bozulmuş randevu iptal oldu canım sıkıldıAA diyetisyen dediyse tamam :) bünye şaşırtmaca demeeek:)
ewet sen baya baya artırdın yemeyi maşallah :)Selam kizlar oglen sade soguk kahve ve yesil elma yedimm neler yapiyorsunuz
Neden hayal olsun ki az yemissin benceYarınki 57.9 hayali yalan oldu. 1 kase yoğurt ve domates salatalık zeytin yedim. zeytini abarttim. Bir de taze üzüm yedim.
Bu sabah 58.2 idi. Bu yediklerimle 300 gram veremem bence. Öğleden sonra sütlü irmik tatlısı yemiştim. Yuruyus de yapamadım.Neden hayal olsun ki az yemissin bence
Çok güzel olmuşBende menümü yazayım
Öğle saat 12 de
Bir salatalık yarım domates
Bir haşlanmış yumurta
10 tane topi peynir
7 tane zeytin
Ara 16,30 da
Bir haşlanmış yumurta
Akşam saat 20 de
Bir porsiyon kuzu pirzola
Salata
İki catal patates kızartması