- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yemeği
Tavuklu salata
Sabah turk kahvesi ictim sadece.
Oglen yemegi icin Kizlarrr cok sinirliyim. Isyeri yeni bi yerle anlasti yemek icin. Sirf ucuz diye Allahimin gonlune kotu varmasin ama yemekler cok berbat kadinbudu kofte yapmislar. Buram buram yumurta ve cig et kokuyordu. Dunku corbayi gondermisler.bebek mamasi gibi.Yiyemedim ve sinirden dürüm getirttim disardan.onu yeeim
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Ayy o müdürler otursun kendileri yesin bakalım! Şikayet edin hepinizSabah turk kahvesi ictim sadece.
Oglen yemegi icin Kizlarrr cok sinirliyim. Isyeri yeni bi yerle anlasti yemek icin. Sirf ucuz diye Allahimin gonlune kotu varmasin ama yemekler cok berbat kadinbudu kofte yapmislar. Buram buram yumurta ve cig et kokuyordu. Dunku corbayi gondermisler.bebek mamasi gibi.Yiyemedim ve sinirden dürüm getirttim disardan.onu yeeim
Sanki:) halbuki daha 2 gün önce kebap üstüne baklava yemiştin :)))Sabah bol domates biber cay
Oglen sade turk kahvesi 1 yesil elma
Ara sade soguk kahve
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata
Gece de bi turk kahvesi ve soda icerim :)
Dunku menuyle ayni oldu biraz
Hahah kiz alemsinSanki:) halbuki daha 2 gün önce kebap üstüne baklava yemiştin :)))
Akşam yemeği
Tavuklu salata
Keşke daha hafif bisey yeseydin cnmSabah turk kahvesi ictim sadece.
Senin hiç farklı degilki cnm bece biraz yiyip vücudu şaşırtmak gerekSabah bol domates biber cay
Oglen sade turk kahvesi 1 yesil elma
Ara sade soguk kahve
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata
Gece de bi turk kahvesi ve soda icerim :)
Dunku menuyle ayni oldu biraz
Sanki:) halbuki daha 2 gün önce kebap üstüne baklava yemiştin :)))
Haklisin canim kilo vermem yavasladi hatta bugun arti gordum 300 gram. Yarin biraz fazla yiyip vucudu sasirtayim diyorumSenin hiç farklı degilki cnm bece biraz yiyip vücudu şaşırtmak gerek
Iyi yaparsin çünkü hep aynı tıp beslenmeye alışıyor vücut öyle kabul ediyorHaklisin canim kilo vermem yavasladi hatta bugun arti gordum 300 gram. Yarin biraz fazla yiyip vucudu sasirtayim diyorum
Evet biraz fazla ye, 3 yerine 4 biber ye mesela şaka bi yana benim yaptığım gibi ana öğünü kahvaltıya mi aktarsan? yumurta da yersin.Haklisin canim kilo vermem yavasladi hatta bugun arti gordum 300 gram. Yarin biraz fazla yiyip vucudu sasirtayim diyorum